Home / Nieuws / Dubbelganger van Conor McGregor, Islam Badurgov neergestoken

Dubbelganger van Conor McGregor, Islam Badurgov neergestoken

Diverse sociale media kanalen melden dat Islam Badurgov, die door het leven gaat als de dubbelganger van Conor McGregor aangevallen is en daarbij neergestoken.

Badurgov kwam in het nieuws toen hij voor Conor McGregor werd aangezien in Amerika. Dit gebeurde in augustus 2017, hij wilde hiermee McGregor steunen in zijn gevecht tegen Floyd Mayweather.

Dankzij indrukwekkend gedetailleerde tattoo-kunst, oorringen van bloemkool oren en veel zelfvertrouwen bezocht Badurgov Santa Monica, Venice Beach en Hollywood, waar hij vervolgens werd overspoeld door mensen die oprecht dachten dat hij de UFC-ster was.

Aanval

De reden waarom Badurgov werd aangevallen is nog niet bekend. MMA team Dagestan die onder andere de aartsrivaal van McGregor Khabib ondersteunen melde in een tweet dat het zijn verdiende loon was.

Men refereerde ook aan het feit dat Badurgov betrokken zou zijn bij de aanval op de bus met UFC vechters waar McGregor de leiding over had. Hij zou in het team van McGregor hebben gezeten tijdens de aanval.

LEES OOK: Conor McGregor betuigt spijt voor aanval op UFC bus

Meer nieuws indien er iets bekend wordt.

Bekijk ook

Heftig: UFC-vechter Ray Borg overleeft auto ongeluk

Het zit Ray Borg niet erg mee, een ernstig ziek zoontje een tegenzittende MMA-carierre en nu een zwaar ongeluk.

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

REGIO NIEUWS UITGELICHT