Drukke tijden voor toptrainer Bert Kops, het is een gekkenhuis! Nieuws
Nieuws

Drukke tijden voor toptrainer Bert Kops, het is een gekkenhuis!

Drukke tijden voor toptrainer Bert Kops, het is een gekkenhuis!

Foto: Bert Kops in zijn Gym
Foto: Bert Kops in zijn Gym

Spike

Wij bezochten hem om eens te horen wat er zoals speelt. ”Het is een gekkenhuis, ik kan de vraag niet aan, bijna elke week kan ik wel ergens aanschuiven in een of ander programma”, zegt hij met een brede glimlach. Door de docu-soap die uitgezonden werd op Spike, is Kops flink in de schijnwerpers komen te staan, en terecht want puurder dan Bert Kops kan je het niet krijgen.

“Ik speel binnenkort een rol in de tv serie Spangas” zegt Kops, “ik speel daar een trainer-coach en zal te zien zijn ergens tussen 15 en 19 oktober aanstaande”. Maar ook in films is Kops een veelgevraagd acteur, zo speelde hij een stevige rol die hem op het lijf geschreven leek in de film Free Fight, die zelfs genomineerd is voor drie gouden kalveren.

Praatprogramma’s

Ook de verschillende tv-producenten hebben Kops ontdekt, zo schuift hij binnenkort aan bij Omroep Max. “Mijn mailbox zit vol met aanvragen, kijk maar, nu weer een voor een nieuw programma”. Praten kan Kops als de beste en met zijn brede levenservaring kan hij dan overal over mee discussiëren.

Foto: Training sessie Kops Gym
Foto: Training sessie Kops Gym

De sportschool van Kops is naast dat het veel bekende vechters herbergt, ook een plek waar mensen naast het trainen graag van gedachten wisselen met elkaar, zo trainen er ook veel bekende Nederlander als een Douwe Bob, Henk Schiffmacher en vele meer. Het Amsterdamse gevoel van warmte en een luisterend oor is dan ook waar men voor komt, “hier neem lekker een stukje haring”, zegt Kops. En terwijl wij aan de bar zitten raken wij in gesprek met de aanwezige vast klanten van Kops. “Bert is een topper, hij verdient het om deze aandacht te krijgen” zegt een van hen. Het is gewoon een top gozer. “

Hart van goud

Dit zegt veel over Kops, een professional maar met een hart van goud want onrecht is iets waar hij een hekel aan heeft. Een pure Amsterdammer. Dit ontdekte topfotograaf Erwin Olaf ook en maakte een aantal foto’s voor zijn project PAN wat binnenkort in een expositie te zien is. “Ik ben straks door heel Amsterdam te zien, mijn foto komt namelijk in Abri’s langs de weg te hangen”, zegt Kops met gepaste trots.

Van de acht prominente Amsterdammers die Olaf op de foto zette is Bert een van de drie die verkozen zijn om in een Abri te hangen om de exposite te promoten. “Niemand kan straks meer om mij heen,” zegt hij lachend. Maar een eer is het zeker.

Foto: Bert Kops met Melvin Manhoef en Marloes Coenen
Foto: Bert Kops met Melvin Manhoef en Marloes Coenen

Maffia baas

Maar het is nog niet over voor Kops, binnenkort starten de opnames voor een nieuwe film genaamd “Dead on Impact”, daar zal Kops de hoofdrol in spelen als een Maffiabaas die bijgestaan wordt door twee secondanten, wij kunnen helaas niets over de inhoudt van de film verraden maar na inzage in het script kunnen wij zeggen dat het een interessante film wordt.

Ook ex UFC vechter de Japanner Riki Fukuda heeft een rol in de film, “wij zochten markante figuren met ervaring en uitstraling”, zegt de aanwezige producent en script schrijver van de film Willen Stockinger . En Bert past perfect in het plaatje wat wij in gedachten hadden voor de film. De verwachting is dat de film in het voorjaar van 2019 in première gaat.

Maar dat is nog niet alles en Kops zal het voorlopig nog wel drukker krijgen naast zijn dagelijkse trainer-coaching werkzaamnheden, wat overigens voor hem de hoofdzaak blijft. Ook Kops vrouw staat in de aandacht en is zo is het paar binnenkort te zien in tv-spotjes van Spike voor film night. Het zal nog wel drukker worden zegt Kops de aankomende tijd, maar het is leuk om te doen.

Foto: Bert en zijn vrouw
Foto: Bert en zijn vrouw

Ambassadeur voor de vechtsport

Wij gaan dus nog veel van Bert Kops zien en horen, wat een positieve ontwikkeling is en ook goed voor de promotie van de vechtsporten. De acceptatie van personen als Kops in het mainstream kanaal geeft aan dat er voor de vechtsporten steeds meer plek komt in positieve zin en dat is alleen maar toe te juichen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws