Doping Vrije Jeugd Wereldkampioenschappen Muay Thai 2017! Nieuws
Nieuws

Doping Vrije Jeugd Wereldkampioenschappen Muay Thai 2017!

Doping Vrije Jeugd Wereldkampioenschappen Muay Thai 2017!

IFMA heeft een schoon dopingcontrole record bekend maakt voor de recente Jeugd Wereldkampioenschappen die in Augustus in Bangkok werden gehouden.

Foto: IFMA
Foto: IFMA

Met meer dan 700 atleten in meer dan 650 gevechten, zijn de resultaten van de laboratoriumresultaten gemeld via de ADAM-database vandaag gepubliceerd met 100% negatieve resultaten. Het dopingproefverdelingsplan en het schema voor het evenement dat door de IFMA Medische Commissie is ingesteld, is volledig conform de World Anti-Doping Agency Code en uitgevoerd door het WADA geaccrediteerde laboratorium in Thailand door de Sportautoriteit van Thailand.

De tests bestonden uit MLA tests incl. bloedmonsters.

De resultaten zijn een testament voor de inzet van de IFMA om de schone atleet te beschermen, door middel van strenge competitietests en educatieve programma's en activiteiten. Een populaire atleet gerichte educatieve activiteit, die vooral gericht was op de jeugd, zag groot succes op de beurs georganiseerd naast het toernooi, waar de kinderen de kans hadden om hun anti-dopingkennis te testen om een ​​prijs te winnen.

Programma speciaal gericht op de jeugd

In een serieuzere omgeving gaf de Jeugdconferentie van alle IFMA-jeugddeelnemers de atleten een kans, om te luisteren naar belangrijke informatie en feiten over doping van de Chair van de Medische Commissie van de IFMA, Dr. Erdogan, die de jeugd met enkele klassieke cartoonstrips van Popeye voorlichten op het gevaar van het gebruik van verboden middelen!

Schonere en betere toekomst voor de sport

Het verzekeren van de waarde van schone sport voor onze jeugd, zal zonder twijfel zorgen voor een schonere en betere toekomst voor de sport, aangezien we het opnieuw onderstrepen dat doping overtreders geen plaats hebben in de IFMA familie; maar uit de resultaten van deze kampioenschappen kunnen we veilig zeggen dat onze sport veilig en schoon is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws