Door kanker getroffen WWE Worstelaar Roman Reigns maakt filmdebuut Nieuws
Nieuws

Door kanker getroffen WWE Worstelaar Roman Reigns maakt filmdebuut

Door kanker getroffen WWE Worstelaar Roman Reigns maakt filmdebuut
Door kanker getroffen WWE Worstelaar Roman Reigns maakt filmdebuut

Wrestler Roman Reigns zal zijn filmdebuut maken als broer van The Rock's potige agent Luke Hobbs. Hij zal te zien zijn in de film Hobbs & Shaw.

The Rock (ook bekend als Dwayne Johnson) deelde een foto op Instagram: "Goede tijden zweten en knallen met mijn familie, Roman Reigns die mijn broer zal spelen." Ben erg trots op zijn focus, inzet en authentieke uitvoering in onze film voor zijn allereerste acteer rol. "

Hij zei ook dat hij dankbaar was om tijd door te brengen met "mijn neef hier op de eilanden terwijl hij het leven van dag tot dag neemt om te herstellen van leukemie."

Helende werking

Reigns deelde zijn eigen foto op Instagram en zei: "Family Healing! Ik kan mijn familie, vrienden en mijn nieuwe FAST & FURIOUS FAMILY niet genoeg bedanken voor alle liefde en steun … De tijd die ik heb doorgebracht met mijn neef op dit prachtige eiland is echt een genezende genade geweest. ben de WWE, The Rock en Universal Pictures en iedereen op de set van HOBBS & SHAW dankbaar dat ik deel mocht uitmaken van deze film."

"Alle steun was een zegen en het heeft me alleen maar kracht gegeven om zo snel mogelijk terug in de ring te komen. Maar tot die tijd … Ben ik opgewonden dat deze film deze zomer in première gaat, onze cultuur en mana in deze film is sterk. "

Leukemie

Reigns, een voormalige voetballer, werd in 2010 door WWE op contract gezet en werd viervoudig wereldkampioen. Zijn strijd tegen leukemie betekende dat hij tijdelijk afscheid moest nemen van WWE. Inmiddels vecht hij hard om terug te komen.

"Hobbs & Shaw" is vanaf 2 augustus te zien in de bioscopen, de film herenigd Johnson en Jason Statham als zijn voormalige vijand Shaw, en voegt Idris Elba toe aan de mix als Brixton, "een internationale terroristische leider en een crimineel meesterbrein.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws