Door Glory ontslagen Wrzosek mikt op de UFC: 'Niets is onmogelijk' Nieuws
Nieuws

Door Glory ontslagen Wrzosek mikt op de UFC: 'Niets is onmogelijk'

Door Glory ontslagen Wrzosek mikt op de UFC: 'Niets is onmogelijk'

Arkadiusz Wrzosek mikt op een baan bij de UFC. De Pool werd door Glory aan de kant gezet vanwege de rellen Hasselt eerder deze maand. Zijn rol zou eerder opzwepend dan kalmerend zijn geweest concludeert de organisatie.

De signalen dat de Pool zal overstappen naar een carrière als MMA-vechter worden sterker. Een eventuele overstap naar het MMA is geen onverwachte voor een vechter als Wrzosek. Voormalig Glory kampioen Pereira deed het recentelijk en won tot dusver als zijn wedstrijden bij de Amerikaanse vechtsportbond.

Door verslaan Badr Hari een grote ster

,,Ik heb laten zien dat niets onmogelijk is", zegt Wrzosek in een interview met Jarosław Świątkowy van MyMMA.pl. ,,Ik heb nu zo'n mooie positie dat ik veel kansen zal krijgen. " Die naam maakte door kickbokslegende Badr Hari te verslaan in hun eerste gevecht. Dit staat goed op het vecht CV van de Pool die zegt al wat aanbiedingen te hebben liggen (gaat door onder video).

,,De komende weken zullen beslissen wat ik hierna ga doen, of we in MMA gaan of in kickboksen blijven." Het lijkt Wrzosek weinig te doen dat hij door Glory de laan is uitgestuurd. En iet het dus als een kans op meer. ,,Ik ben 29, ik ben nog jong voor een zwaargewicht. "

Het moment

,,Dit is echter het beste moment om carrière te maken in MMA. Nu, vandaag is het laatste moment om deze beslissing te nemen, want het zal ook even duren voordat ik aan de top sta. Eerst in Polen, daarna ergens anders in de wereld."

,,Ik heb ambities en ik zou zelfs ooit een keer bij de UFC willen aansluiten. Het is mogelijk. Alex Pereira is 34 of 35 jaar oud en zit in de UFC. Jan Błachowicz maakte de overstap ook laat, dus ik heb tijd. Zulke verhalen laten zien dat je het kunt, en ik heb laten zien dat niets onmogelijk is", aldus Wrzosek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws