DOODSLAG: UFC-vechter wilde cel uit om te vechten Nieuws
Nieuws

DOODSLAG: UFC-vechter wilde cel uit om te vechten

DOODSLAG: UFC-vechter wilde cel uit om te vechten
DOODSLAG: UFC-vechter wilde cel uit om te vechten

De Valor Bare Knuckle boks organisatie bood UFC’s Desmond Green een gevecht aan terwijl hij in de cel wacht op zijn proces inzake doodslag.

Green werd gearresteerd op 25 juni 2019 en vastgezet wegens dood door schuld, de UFC vechter veroorzaakte een auto ongeluk waarbij twee personen om het leven kwamen, tijdens het ongeval was Green in het bezit van cocaïne en reed hij zonder geldig rijbewijs wegens een eerdere ontzegging.

Website Bloody Elbow meld dat in afwachting van zijn proces Green een blote vuist boksgevecht aangeboden kreeg door Valor. Green die leeft van het vechten en zijn familie daarmee onderhoudt zag een dergelijk gevecht wel zitten. Om deel te nemen vroeg Green dispensatie van zijn voorarrest via een motie bij het gerechtshof.

Geen toestemming

De reden dat Green de motie indiende, was omdat hij “een kans had om deel te nemen aan een wedstrijd die gepland staat op 11 januari 2020 in Tallahassee, Florida. ” Dit bleek het inmiddels geannuleerde Valor event te zijn. Volgens de overeenkomst bood Valor Green een $ 10.000 vergoeding om mee te doen en een $ 5.000 winstbonus voor het gevecht. Hij zou ook drie dagen $ 50 per dag krijgen.

ZIE OOK >> UFC Vechter veroorzaakt dodelijk ongeluk

De rechtbank had op 20 december een hoorzitting gepland met Green, om diens verzoek om zijn voorlopige vrijlating te wijzigen te behandelen, dit werd echter geweigerd. Bloody Elbow deed navraag bij de UFC en het PR-bedrijf van Valor werd ook gevraagd of de UFC Green toestemming had verleend om het event te vechten. Geen van beiden hebben echter een reactie gegeven volgens de website.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws