Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend Nieuws
Nieuws

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

Gisteravond werd Montano aangevallen door MMA-vechter Justin Watson. ,,Vanavond stond Justin Watson op mijn keel", schreef Montano in een Instagram-verhaal. ,,Hij stompte mij hard in het gezicht, bleef me schoppen, had mijn haar in zijn vuist en deed dit om hoek van het bedframe."

De vechter kon geen kant op maar het lukte haar om te ontsnappen; ,,Ik rende naakt door de gang, schreeuwend voor mijn leven terwijl hij me aan mijn haar terug probeerde te slepen. Gelukkig hoorde iemand van het hotel mijn geschreeuw en kwam me te hulp", aldus Montano die haar ontsnapping wijdt aan het feit dat zij goed getraind is.

Grote angst

Hoewel uiteindelijk iemand Montano te hulp zou komen, werd Watson waar Montano een relatie mee heeft, niet direct aangehouden. Watson verloor een week geleden zijn pro MMA-debuut. Montano schreef ook angst te hebben dat Watson terug zou komen om het 'af te maken'. (Lees verder onder video).

,,Ik ben in Texas, niet wetend waar hij is en bang. Ik lig in het ziekenhuis en ik heb zoveel geluk dat ik de techniek en kracht heb die ik nodig heb om mezelf te verdedigen." Inmiddels is bekend dat Watson een aanklacht van doodslag, poging tot moord en zware mishandeling wacht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws