Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend
Home / Nieuws / Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

Nicco Montano, voormalig UFC-kampioen werd gisteravond zwaar mishandeld door MMA-vechter Jason Watson. Montano moest met zware verwondingen opgenomen worden in het ziekenhuis.

Gisteravond werd Montano aangevallen door MMA-vechter Justin Watson. ,,Vanavond stond Justin Watson op mijn keel”, schreef Montano in een Instagram-verhaal. ,,Hij stompte mij hard in het gezicht, bleef me schoppen, had mijn haar in zijn vuist en deed dit om hoek van het bedframe.”

De vechter kon geen kant op maar het lukte haar om te ontsnappen; ,,Ik rende naakt door de gang, schreeuwend voor mijn leven terwijl hij me aan mijn haar terug probeerde te slepen. Gelukkig hoorde iemand van het hotel mijn geschreeuw en kwam me te hulp”, aldus Montano die haar ontsnapping wijdt aan het feit dat zij goed getraind is.

Grote angst

Hoewel uiteindelijk iemand Montano te hulp zou komen, werd Watson waar Montano een relatie mee heeft, niet direct aangehouden. Watson verloor een week geleden zijn pro MMA-debuut. Montano schreef ook angst te hebben dat Watson terug zou komen om het ‘af te maken’. (Lees verder onder video).

,,Ik ben in Texas, niet wetend waar hij is en bang. Ik lig in het ziekenhuis en ik heb zoveel geluk dat ik de techniek en kracht heb die ik nodig heb om mezelf te verdedigen.” Inmiddels is bekend dat Watson een aanklacht van doodslag, poging tot moord en zware mishandeling wacht.

Bekijk ook

Idioot gooit handgranaat na klappen van bokser (video)

Wat een idioot gedrag

Rico Verhoeven: ‘Jake Paul heeft ballen en is verfrissend’ (video)

Rico Verhoeven, Glory kickbokskampioen is fan van Jake Paul.

‘Natte scheet!’ McGregor gaat los op UFC-veteraan

Conor McGregor gaat weer eens los

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page