Doodsklap! Sportfan vangt klappen na treiteren Hooligan (video) Nieuws
Nieuws

Doodsklap! Sportfan vangt klappen na treiteren Hooligan (video)

Doodsklap! Sportfan vangt klappen na treiteren Hooligan (video)

Een fan van de New York Rangers sloeg gisteravond met een ware doodsklap een Tampa Bay Lightning-fan knock-out in Madison Square Garden. De Rangers verloren Game 5 van de Lightning bij MSG om met 3-2 achter te blijven in hun playoff-serie.

Een video die na Game 5 in de hal is gemaakt, toont een Rangers-fan in een rood shirt die een nietsvermoedende Lightning-fan in een blauwe trui slaat. De klap was zo hard dat de fan compleet knock-out was en bewegingloos op de grond bleef liggen.

Verschrikkelijk

De video is gemaakt toen fans na de wedstrijd het stadion verlieten. De Lightning-fan lijkt de Rangers-fan te sarren. Wat deze ertoe aanzet zich om te draaien en de Tampa Bay-fan in het gezicht te meppen. Te horen is dat de man hard met zijn hoofd op de stenen vloer terecht komt.

Ooggetuigenverslagen van de scène zeggen dat de Tampa Bay Lightning-fan ongeveer vijf minuten bewusteloos op de grond lag voordat hij wakker werd. Terwijl sommige Rangers-fans lachten om de Tampa-fan, stopten velen om de man te helpen die op de grond lag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws