'Doodsbang!' Moordworstelaar jaagt getuigen angst aan
Home / Nieuws / ‘Doodsbang!’ Moordworstelaar jaagt getuigen angst aan

‘Doodsbang!’ Moordworstelaar jaagt getuigen angst aan

'Doodsbang!' Moordworstelaar jaagt getuigen angst aan

Sushil Kumar, 38, freestyle worstelaar en tweevoudig Olympisch medaillewinnaar zit sinds 23 mei 2021 in een gevangenis in New Delhi. Hij wordt beschuldigd van moord op medeworstelaar Sagar Dhankar.

De voormalig Olympier Kumar vraagt ​​nu borgtocht aan in de moordzaak, echter beweert de politie dat getuigen ‘doodsbang’ zijn en de worstelaar achter de tralies moet blijven. Kumar, die ooit een van India’s meest gevierde solo-atleten was, probeert op borgtocht vrij te komen.

Kumar wil in vrijheid wachten op zijn proces over de moord, echter probeert de politie van Delhi er voor te zorgen dat dit niet gebeurt. Volgens Times of India schreef de politie in een statusrapport dat Kumar een ‘bendeleider’ is en dat als hij zou worden vrijgelaten, getuigen het risico lopen te worden geïntimideerd of erger.

Moordenaars

In hun verklaring beweert de politie dat getuigen in deze zaak “doodsbang” zijn voor Kumar en zijn handlangers. De politie verklaarde ook dat Kumar een “globetrotter” is die het land zou kunnen ontvluchten als hij uit de gevangenis wordt vrijgelaten (gaat verder onder video).

Onderzoekers beweren dat Kumar een groep mannen heeft geregeld om medeworstelaar Dhankar en zijn vrienden te ontvoeren en naar het Chhatrasal-stadion te brengen. In het stadion werden Dhankar en zijn vrienden geslagen met houten stokken. Waarbij Dhankar het leven liet.

Bekijk ook

Pepperspray sucks! Agent geklapt door irritante kerel

Agent vangt klappen van irritante kerel! Pepperspray fail (video)

Steeds vaker leggen de mannen en vrouwen in het blauw het af tegen woestelingen op straat.

Adesanya zet tegen Pereira UFC-titel op het spel in wraakgevecht

Adesanya zet tegen Pereira UFC-titel op het spel in wraakgevecht

De UFC heeft vandaag aangekondigd dat Israel Adesanya zijn middengewicht kampioenschap zal verdedigen tegen Alex Pereira.

Usyk vs Joshua rematch gratis live kijken! 'Zo doe je dat'

Usyk vs Joshua rematch gratis live kijken! ‘Hier kan het’

De Oleksandr Usyk en Anthony Joshua rematch zal gratis te zien zijn

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page