'Doodsangst!' Bekende vechter zegt dat fan dreigt hem te doden Nieuws
Nieuws

'Doodsangst!' Bekende vechter zegt dat fan dreigt hem te doden

'Doodsangst!' Bekende vechter zegt dat fan dreigt hem te doden

Sean Brady had veel te maken tijdens de UFC 280-vechtweek, en hij heeft er nog steeds mee te maken als het gaat om vreselijke fans die sociale media gebruiken voor het kwade in plaats van het goede.

Gisteravond in The MMA Hour zei Brady dat die fans directe berichten naar zijn vrouw stuurden die hem bedreigden. Brady werd verslagen door Belal Muhammad bij UFC 280 in wat zijn eerste verlies was. Op Instagram begonnen de berichten over zijn optreden bij hem en zijn vrouw binnen te stromen. Op weg naar het gevecht ontving zijn vrouw een verontrustend bericht van een fan.

Idioten

"Iemand stuurde haar een bericht en zei dat als ik het gevecht tegen Belal zou winnen, ze me zouden vermoorden en in de woestijn zouden begraven, het was behoorlijk slecht", zei Brady die zie dat zijn vrouw doodsangsten mee maakte.. Wat betreft die fans die hem en zijn familie verdriet bezorgen, Brady weet dat sociale media niet de echte wereld zijn.

Ik heb een gevecht verloren, maar mijn leven is nog niet voorbij. Ik leef nog elke dag mijn droom. Deze mensen haten hun leven en daarom doen ze wat ze doen. "Ik heb bijna medelijden met ze, maar ik zou ze tegelijkertijd een klap willen geven."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws