🎥 DOOD VADER: President Kadyrov troost UFC Kampioen Khabib – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 DOOD VADER: President Kadyrov troost UFC Kampioen Khabib

🎥 DOOD VADER: President Kadyrov troost UFC Kampioen Khabib

De Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov troostte UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov, na de dood van zijn vader Abdulmanap Nurmagomedov.

Abdulmanap Nurmagomedov stierf afgelopen week op 57-jarige leeftijd in een ziekenhuis in Moskou. Hij was een gerespecteerd lid van de MMA-gemeenschap over de hele wereld en in Rusland. Hij was een van de pioniers van MMA in zijn thuisregio Dagestan.

Als vader van UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov, stond hij aan de bakermat van zijn succes. Abdulmanap werd ziek door het coronavirus en werd in een kunstmatige coma gebracht. Door toedoen van Kadyrov werd de vader van Khabib naar een ziekenhuis in Moskou gevlogen.

Steun voor Khabib

Kadyrov die omstreden is door zijn opvattingen en wetten in zijn land, nam de moeite om Khabib en zijn familie bij te staan. Na de dood van Abdulmanap verschenen op Instagram beelden van de leider van de Tsjetsjeense Republiek die Khabib troostte voor het verlies van zijn vader.

Dit bericht bekijken op Instagram

Глава ЧР Рамзан Кадыров вчера ночью, в сопровождении своих ближайших соратников посетил Кироваул РД, что бы почтить память и выразить соболезнования родным и близким Абдулманапа Нурмагомедова. Кадыров отметил, всеобщее уважение, которое имел Абдулманап и его большие заслуги в развитии спорта. Он сказал, что с первых дней были на связи с родственниками и очень надеялись на его скорейшее выздоровление. Хабиб Нурмагомедов поблагодарил Кадырова, за визит и почтение к своему отцу. Также он выразил благодарность за помощь, которую Кадыров оказал в переводе его отца в Московскую клинику и дальнейшее лечении. «Предначертанное Всевышним не изменить, на все его воля! Хвала Аллаху» сказал Хабиб Нурмагомедов. Пусть Аллах простит все его грехи и обрадует раем! #абдулманапнурмагомедов #хабибнурмагомедов #кадыров #кироваул #похороны #соболезнование

Een bericht gedeeld door 🌐НОВОСТНОЙ ПОРТАЛ🌐 (@news095) op

Veel vechters en prominenten uit de hele wereld condoleerde Khabib met het verlies van zijn vader, mentor en coach. Ook aartsvijand Conor McGregor stuurde Khabib zijn medeleven. Hier was flink wat commentaar op. Op social media raakte zelfs diverse journalisten met elkaar slaags over het feit of dit wel of niet gemeend zou zijn.

Bekijk ook

Verraadt van Macho Man Randy Savage Zorgde Voor carrière Switch Jerry Lawler

De spanning was echter zo hoog dat er niet langer genoeg ruimte meer was voor beiden

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

Conor McGregor ligt onder vuur door een video die hij online plaatste

🎥 MMA-debuut topbokser Claressa Shields op 10 juni

Shields topbokser en de regerend WBC en WBO licht middengewicht kampioen, is klaar voor haar eerste MMA-wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page