Dood 39-jarige WWE-worstelaar Ashley Massaro raadsel Nieuws
Nieuws

Dood 39-jarige WWE-worstelaar Ashley Massaro raadsel

Dood 39-jarige WWE-worstelaar Ashley Massaro raadsel

De oorzaak van Massaro's dood is nog niet bekend, verder onderzoek moet nog uitwijzen wat de oorzaak is.

Massaro werd op donderdagochtend om half zes 's nachts vanuit haar huis in Long Island, New York naar een ziekenhuis gebracht. Massaro's carrière begon nadat ze de '2005 Raw Diva Search won.

Massaro maakte deel uit van een rechtszaak die werd ingediend, door 60 voormalige professionele worstelaars tegen de WWE, die beweerde dat het bedrijf hen niet had beschermd tegen herhaald hoofdtrauma, wat resulteerde in hersenbeschadiging op lange termijn.

Verkracht in vliegtuig

Massaro beweerde ook in de rechtszaak dat ze verkracht was tijdens een WWE-reis naar een Amerikaanse militaire basis in Koeweit in 2006. Ze zei dat ze werd onderzocht door een bedrijfsarts na terugkeer van de reis, die het incident vervolgens aan leidinggevenden van WWE meldde.

Die leidinggevenden, zei ze, later een ontmoeting met haar "om zich te verontschuldigen voor hun nalatigheid, maar deze overtuigde haar dat het het beste was, om dit niet te melden aan de bevoegde autoriteiten," volgens de Boston Globe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws