Dombo's! Vechtbaas ontslaat al zijn juryleden op staande voet Nieuws
Nieuws

Dombo's! Vechtbaas ontslaat al zijn juryleden op staande voet

Dombo's! Vechtbaas ontslaat al zijn juryleden op staande voet

Chatri Sityodtong is helemaal klaar met de juryleden bij zijn vechtsport organisatie ONE Championship. Hij heeft ze allemaal op staande voet de laan uit gestuurd.

Het kon ook niet langer na 50 herzieningen van gevechten. De druppel die de emmer dde overlopen was het gevecht gisteren tussen de Russische Ekaterina Vandaryeva en de Thaise Supergirl. Kwade tongen beweerden al dat vaak Aziatische vechters werden voorgetrokken bij ONE (lees verder onder video).

Even terug naar het gevecht tussen Vandaryeva en Supergirl in Singapore. De Russische verloor via split decision tegen de Thaise bij ONE: Heavy Hitters. Duidelijk was dat Vandaryeva veel meer punten scoorden met haar stoten en trappen. Toch ging de winst naar de Thaise die zelf ook verbaast leek.

Genoeg zo

Het duurde niet lang voordat Sityodtong naar social media toog om zijn ongenoegen te laten blijken over de juryleden. ,,Ik ben geen jurylid, maar ik ken Muay Thai … Ekaterina won dat gevecht, het was overduidelijk', zegt de ONE baas Sityodtong.

SCMP meldt vandaag in een exclusief artikel dat Sityodtong er zijn buik vol van had en geen herzieningen meer wil die uitslagen terugdraaien. Dus besloot hij alle juryleden de laan uit te sturen. Sityodtong neemt ongetwijfeld de stap om serieus genomen te worden nu zijn organisatie ook vaste voet heeft buiten Azië en hij de strijd aangaat met de Amerikaanse UFC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws