Dodelijke schietpartij school: MMA-meisje stopt dader (video) Nieuws
Nieuws

Dodelijke schietpartij school: MMA-meisje stopt dader (video)

Dodelijke schietpartij school: MMA-meisje stopt dader (video)
Dodelijke schietpartij school: MMA-meisje stopt dader (video)

Een 15-jarig meisje kwam oog in oog te staan ​​met een van de daders tijdens een moordpartij op een school in Brazilië afgelopen week.

Er zijn beelden opgedoken van beveiliging camera's op de school waarop te zien is dat het meisje letterlijk vecht voor haar leven. Een van de daders is te zien terwijl hij de school binnenloopt, een wapen trekt en op een aantal leerlingen het vuur wil openen.

Het meisje, Rhyllary Barbosa dos Santos, die 3 jaar lang Jiu-Jitsu en MMA traint in een sociaal project genaamd "Bonsai - Building the Future". Twijfelde geen moment en ging op de schutter af, zij is te zien terwijl zij in een worsteling raakt en zo voorkomt dat de dader kan schieten.

Echte heldendaad

De dader was niet alleen en zijn medeschutter was elders in de school zijn gruwelijke daad aan het verrichten. Het zou gaan om twee leerlingen van de school die als buitenbeentjes werden beschouwd en veel werden gepest. Zij besloten tot de moorden om wraak te nemen op hun mede-leerlingen.

KLIK HIER: Voor de videobeelden van de helden acitie van het meisje

Zelf zegt Dos Santos over haar heldendaad; "Ik zag de jongen een wapen trekken, het gebeurde in een flits maar plots stond ik voor hem en begon met hem te vechten. Ik voelde geen angst maar was boos en wilde hem stoppen. " Er vielen ettelijke doden te betreuren, de actie van Dos Santos voorkwam dat er nog meer slachtoffers vielen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws