🎥  Dodelijk voorval! 16-Jarige MMA-vechter doodgetrapt tijdens wedstrijd Nieuws
Nieuws

🎥 Dodelijk voorval! 16-Jarige MMA-vechter doodgetrapt tijdens wedstrijd

🎥  Dodelijk voorval! 16-Jarige MMA-vechter doodgetrapt tijdens wedstrijd

Een 16-jarige deelnemer is in Belogorsk, Amur Region, Rusland, op de MMA Cup overleden na een brute trap tegen zijn hoofd. De jongen vocht zonder de verplichte hoofdbescherming.

De 16-jarige deelnemer aan de Mixed Martial Arts (MMA) Cup is dit weekend overleden na een trap tegen het hoofd, zo meld de pers vanuit Rusland. Tijdens het gevecht droeg hij geen helm en kreeg hij een trap tegen zijn hoofd, zo meldde burgemeester Stanislav Melyukov van Belogorsk. Het Openbaar Ministerie heeft een onderzoek ingesteld. Een video van het incident circuleert op social media.

Jonge MMA vechter overleden na spinning wheel kick tegen zijn hoofd

Melyukov verduidelijkte in zijn Telegram-kanaal dat de Open MMA Cup van de sportclub Rodina werd georganiseerd door de regionale tak van de bijbehorende federatie. De locatie voor de competitie werd ter beschikking gesteld door de FOC them. Solnechnikov. Volgens hem werden alle noodzakelijke wettelijke procedures gevolgd voor het evenement, inclusief de toestemming van de ouders voor de deelname van een minderjarige.

"Eén ding... volgens de voorschriften voor het houden van de Cup moeten alle atleten in de leeftijd van 16-17 jaar open bokshelmen dragen," schreef hij.

De voorzitter van de regionale organisatie en de hoofdscheidsrechter van de competitie besloten "om onduidelijke redenen" om geen helmen te gebruiken, voegde het hoofd van Belogorsk toe. De doodsoorzaak van de tiener zal worden vastgesteld door de onderzoeksinstanties.

Het Openbaar Ministerie van de regio Amur meldde dat het toezichthoudende orgaan van de stad een onderzoek naar het incident uitvoerde en dat de officier van justitie van Belogorsk, Igor Martsokha, ter plaatse is gegaan. Het Openbaar Ministerie zal de wettigheid van de activiteiten van de organisator van de competitie tijdens het evenement beoordelen en op basis van de resultaten van de controle maatregelen nemen, aldus het rapport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws