Dit is de acteur die Mike Tyson gaat spelen in bio-film - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Dit is de acteur die Mike Tyson gaat spelen in bio-film

Dit is de acteur die Mike Tyson gaat spelen in bio-film

Er is een film in de maak over het leven van bokslegende Mike Tyson. De lange zoektocht naar een acteur die Tyson moet gaan spelen lijkt ten einde.

Niemand minder dan de top acteur Jamie Foxx zal te zien zijn als Mike Tyson in de komende biografische film. Het project is zes jaar in ontwikkeling, maar nu lijkt Foxx, 52, klaar om de ring in te gaan en te beginnen met filmen.

In 2014 bevestigde de 53-jarige Tyson al dat Foxx hem in een film zou spelen. Ook zei hij destijds dat hij hem zou helpen het zwaargewicht te portretteren in verschillende stadia van zijn leven en carrière.

Gespierd en klaar

Foxx plaatste enkele details van de film en zei dat hij hoopt de “verschillende levens” van de bokslegende weer te geven. ‘We willen laten zien dat iedereen evolueert’, zei Foxx. ‘Ik denk dat als we in dit verhaal de lagen op Mike Tyson leggen, ik denk dat iedereen van jong en oud de reis van deze man zal kunnen begrijpen.’

Ook plaatse Foxx op Instagram die niets aan de verbeelding overlaat. We zien een gespierde acteur die zeker de rol fysiek aan zal kunnen.

Bekijk ook

UFC’er deelt heftige video! ‘En dat 4 ronden lang’

Op Instagram toont de harde knokker gisteren een video

Beruchte trainingsmaat McGregor opgepakt door de politie

Dit is al het zoveelste incident waar de vechter bij betrokken is...

Glory vechter verliest tussendoortje! ’23 oktober weer de ring in’

Colosseum Tournament 27 in Roemenië bevatte twee headliners.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page