Dit is de acteur die Mike Tyson gaat spelen in bio-film Nieuws
Nieuws

Dit is de acteur die Mike Tyson gaat spelen in bio-film

Dit is de acteur die Mike Tyson gaat spelen in bio-film

Niemand minder dan de top acteur Jamie Foxx zal te zien zijn als Mike Tyson in de komende biografische film. Het project is zes jaar in ontwikkeling, maar nu lijkt Foxx, 52, klaar om de ring in te gaan en te beginnen met filmen.

In 2014 bevestigde de 53-jarige Tyson al dat Foxx hem in een film zou spelen. Ook zei hij destijds dat hij hem zou helpen het zwaargewicht te portretteren in verschillende stadia van zijn leven en carrière.

Gespierd en klaar

Foxx plaatste enkele details van de film en zei dat hij hoopt de "verschillende levens" van de bokslegende weer te geven. 'We willen laten zien dat iedereen evolueert', zei Foxx. 'Ik denk dat als we in dit verhaal de lagen op Mike Tyson leggen, ik denk dat iedereen van jong en oud de reis van deze man zal kunnen begrijpen.'

Ook plaatse Foxx op Instagram die niets aan de verbeelding overlaat. We zien een gespierde acteur die zeker de rol fysiek aan zal kunnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws