'Dit haalt McGregor nooit! Bekende arts maakt zich zorgen om UFC-ster Nieuws
Nieuws

'Dit haalt McGregor nooit! Bekende arts maakt zich zorgen om UFC-ster

'Dit haalt McGregor nooit! Bekende arts maakt zich zorgen om UFC-ster

Conor McGregor heeft te horen gekregen dat hij niet meer zal vechten op lichtgewicht. Nadat de Ier een bezoek heeft gebracht aan een McDonald's-restaurant is de bekende sportarts David Abassi er zeker van.

UFC-ster McGregor heeft niet meer gevochten sinds hij afgelopen juli zijn been brak tijdens een nederlaag tegen Dustin Poirier. Het voormalige lichtgewicht wil op weltergewicht zijn rentree maken, maar is inmiddels zo zwaar gespierd dat hij eerder een licht-zwaar gewicht lijkt.

De Ier vocht voor het laatst op 155 pond in juli 2021 toen hij zijn been brak bij een tweede opeenvolgende nederlaag tegen Dustin Poirier. Nadat hij aan zijn programma was begonnen om weer fit te worden, pronkte McGregor met een enorm lichaam. Sportchirurg dr. David Abassi zegt op sociale media door te tweeten: "Hij haalt nooit meer de 155 pond (lichtgewicht)", waar hij fastfoodketen McDonalds tagde.

Bij de post was een foto gevoegd van McGregor die onlangs een foto plaatste met zijn verloofde Dee Devlin. Deze was gemaakt terwijl ze in de rij stonden bij McDonalds tijdens zijn verblijf in Abu Dhabi. Op de foto is McGregor opnieuw te zien met een geheel nieuwe lichaamsbouw.

De gewichtstoename van McGregor is onderwerp van veel onderzoek door UFC-fans, en velen suggereerden dat hij een aanzienlijk uithoudingsvermogen probleem zou kunnen hebben wanneer hij weer in actie komt. Velen hebben zich ook afgevraagd of er een kans is dat hij niet zal terugkeren. Dit aangezien de ster momenteel buiten de USADA-testpool is en nog eens vijf maanden op de reservebank zit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws