'Dit haalt McGregor nooit! Bekende arts maakt zich zorgen om UFC-ster
Home / Nieuws / ‘Dit haalt McGregor nooit! Bekende arts maakt zich zorgen om UFC-ster

‘Dit haalt McGregor nooit! Bekende arts maakt zich zorgen om UFC-ster

'Dit haalt McGregor nooit! Bekende arts maakt zich zorgen om UFC-ster

Conor McGregor heeft te horen gekregen dat hij niet meer zal vechten op lichtgewicht. Nadat de Ier een bezoek heeft gebracht aan een McDonald’s-restaurant is de bekende sportarts David Abassi er zeker van.

UFC-ster McGregor heeft niet meer gevochten sinds hij afgelopen juli zijn been brak tijdens een nederlaag tegen Dustin Poirier. Het voormalige lichtgewicht wil op weltergewicht zijn rentree maken, maar is inmiddels zo zwaar gespierd dat hij eerder een licht-zwaar gewicht lijkt.

De Ier vocht voor het laatst op 155 pond in juli 2021 toen hij zijn been brak bij een tweede opeenvolgende nederlaag tegen Dustin Poirier. Nadat hij aan zijn programma was begonnen om weer fit te worden, pronkte McGregor met een enorm lichaam. Sportchirurg dr. David Abassi zegt op sociale media door te tweeten: “Hij haalt nooit meer de 155 pond (lichtgewicht)”, waar hij fastfoodketen McDonalds tagde.

Bij de post was een foto gevoegd van McGregor die onlangs een foto plaatste met zijn verloofde Dee Devlin. Deze was gemaakt terwijl ze in de rij stonden bij McDonalds tijdens zijn verblijf in Abu Dhabi. Op de foto is McGregor opnieuw te zien met een geheel nieuwe lichaamsbouw.

De gewichtstoename van McGregor is onderwerp van veel onderzoek door UFC-fans, en velen suggereerden dat hij een aanzienlijk uithoudingsvermogen probleem zou kunnen hebben wanneer hij weer in actie komt. Velen hebben zich ook afgevraagd of er een kans is dat hij niet zal terugkeren. Dit aangezien de ster momenteel buiten de USADA-testpool is en nog eens vijf maanden op de reservebank zit.

Bekijk ook

'Hak je voet eraf!' McGregor slaat terug naar aartsrivaal

‘Hak je voet eraf!’ McGregor slaat terug naar aartsrivaal

Het wederzijdse respect van McGregor en

'McGregor zwaar aan de doping!' Dit gebruikt hij volgens expert

‘McGregor zwaar aan de doping!’ Dit gebruikt hij volgens expert

Hij trekt zijn shirt uit en poseert constant

'Van 't padje af!' McGregor's doodsdreiging aan Poirier, Nate Diaz en meer....

‘Van ’t padje af!’ McGregor’s doodsdreiging aan Poirier, Nate Diaz en meer….

Dustin Poirier, misschien wel een van de technisch meest begaafde boksers

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page