'Diep verdriet!' MMA-kampioen sneuvelt in oorlog met Rusland Nieuws
Nieuws

'Diep verdriet!' MMA-kampioen sneuvelt in oorlog met Rusland

'Diep verdriet!' MMA-kampioen sneuvelt in oorlog met Rusland

Eduard Kostrytsia MMA-kampioen, verdedigde Oekraïne tegen de Russische indringers maar is naar gisteren bekend werd gesneuveld aan het front.

De wereldbekerwinnaar en vice-kampioen van Europa in MMA Kostrytsia, stierf in de oorlog met Rusland. MMA-koepel IMMAF maakte gisteren de dood van de vechter bekend. De Oekraïense media meld dat hij sneuvelde terwijl hij zijn land verdedigde tegen de Russen.

Zoveelste bekende vechter die sneuvelt

"Eduard Kostrytsia verdedigde Oekraïne tegen indringers. De Oekraïense MMA-vechter Eduard Kostrytsia is omgekomen in de oorlog tegen Rusland", melden deze. Kostrytsia is niet de eerste vechter die het leven laat.

"IMMAF is diep bedroefd door het tragische overlijden van Eduard Kostrytsia, winnaar van de IMMAF Wereldbeker 2021. We betuigen ons medeleven aan zijn familie en dierbaren in deze zeer moeilijke tijd", aldus de organisatie.

De 30-jarige Oekraïense atleet was de winnaar van de Wereldbeker, Europees vice-kampioen, meervoudig kampioen van Oekraïne in de categorie 52,2 kg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws