DIEFSTAL: Manager van bekende vechter steelt 1.5 miljoen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / DIEFSTAL: Manager van bekende vechter steelt 1.5 miljoen

DIEFSTAL: Manager van bekende vechter steelt 1.5 miljoen

UFC Vechter Robert Whittaker

Titus Day de manager van onder andere UFC vechter Robert Whittaker werd gearresteerd. Dit omdat hij naar verluidt van een andere klant $ 1,15 miljoen achterover heeft gedrukt.

Top manager Titus Day die naast Whittaker ook andere bekende personen vertegenwoordigd zoals The Voice Australia presentator Guy Sebastian. Is diep in de problemen geraakt. Day werd afgelopen week opgepakt door de politie wegens het stelen van $ 1,15 miljoen van de presentator.

De Australische reality-tv-ster en zanger en songwriter Guy Sebastian had in 2017 een dispuut met Day. Waarbij hij Day ervan beschuldigde honderdduizenden dollars aan inkomsten achterover te hebben gedrukt. Op 2 juli plaatste de Australische nieuwssite news.com.au een video van de arrestatie van Day door de politie.

Misleiding en diefstal

Day was beschuldigd van “oneerlijk financieel voordeel door misleiding”. Voor een totaal van $ 1,15 miljoen dollar aan verloren inkomsten voor Guy Sebastian. Day is vrij op borg na zijn arrestatie. Maar moest zijn paspoort inleveren en moet zich dagelijks tussen 8.00 en 20.00 uur bij de politie melden.

“Niemand in mijn branche verdient dit,” zegt Sebastian. “En ik hoop dat mijn zaak als voorbeeld kan dienen voor alle artiesten. Over het belang van transparantie en vertrouwen tussen een manager en een artiest. Ik zal verder geen commentaar geven, aangezien de zaak nu bij de politie ligt. “

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page