'Die jongen zal je fucking knock-out slaan': Joe Rogan lovend over Jake Paul - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Die jongen zal je fucking knock-out slaan’: Joe Rogan lovend over Jake Paul

‘Die jongen zal je fucking knock-out slaan’: Joe Rogan lovend over Jake Paul

'Die jongen je f*cking knock-out slaan': Joe Rogan lovend over Jake Paul

Joe Rogan, UFC-commentator en Podcast host gaf zijn beoordeling over de onlangs aangekondigde bokswedstrijd tussen YouTube-ster Jake Paul en voormalige UFC-ster Tyron Woodley. Paul vs. Woodley is momenteel ingesteld op 28 augustus in Miami, Florida. Het gevecht is de eerste van meerdere geplande gevechten waarin Paul op Showtime PPV te zien is.

Tenzij je onder een steen hebt geleefd, weet je inmiddels dat YouTuber en inmiddels profbokser Paul zijn volgende tegenstander heeft geboekt, voormalig UFC-kampioen weltergewicht Woodley. Zoals zovelen weet Joe Rogan, die al jarenlang UFC-commentator is, niet zeker hoe dit gevecht zal verlopen.

In een recente aflevering van zijn podcast, The Joe Rogan Experience, sprak hij uitgebreid over Paul versus Woodley. Ook toonde hij veel respect voor de Jake en zijn broer Logan, die het afgelopen zondag 8 ronden volhield tegen bokslegende Floyd Mayweather Jr. Paul.

Geen mietjes

,,Ze werden eerst beroemd en dan blijken ze ook nog eens te kunnen vechten!”, zei Rogan. ,,Vooral Jake. Die jongen kan mensen verdomme knock-out slaan. Hij weet hoe hij moet slaan. Hij heeft maar een paar gevechten gehad (drie. red). Hier is hoe je naar hem moet kijken. “

,,Bekijk hem als elke andere man die maar een paar gevechten heeft gehad. Als je een man zou zien die opkomend is en hij had geen amateur carrière en hij heeft maar een paar gevechten gehad, dan zou je zeggen: ‘Man, dit beloofd wat.’ Ondanks dat hij enthousiast was over de bokstoekomst van Paul, zei Rogan dat hij er zeker van is dat de volgende tegenstander van Paul, Woodley geen mietje is.

Bommen gooien

,,Ik weet dat Woodley snoeihard kan stoten”, zei Rogan. ,,Hij slaat heel hard, maar hij stoot niet als een bokser. Hij gooit grote bommen en zet take-downs op. Met één stoot kan hij iedereen naar de kloten helpen. Maar het punt is, de manier waarop hij stoten uitdeelt.”

,,Hij zal bommen gooien als stoten een clinch opzetten. Hij is geen man die jabs en hoeken naar het lichaam uitdeelt, dat is niet zijn stijl. Hij is nooit iemand geweest die heeft gebokst. Hij is een man die bokst in MMA, maar hij gebruikt alles. “

Bekijk ook

ZIEN! MMA-Vechter zonder hand scoort KO in 4 seconden: 2 tegen 1 wedstrijd

Gehandicapte MMA-vechter Alexander Karapetyan versloeg twee tegenstanders tegelijk in een Epic Fighting Championships-evenement in Rusland. Karapetyan.

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page