'Die heeft ballen, ik wil McGregor! Braziliaan wil Ierse UFC-ster slopen
Home / Nieuws / ‘Die heeft ballen, ik wil McGregor! Braziliaan wil Ierse UFC-ster slopen

‘Die heeft ballen, ik wil McGregor! Braziliaan wil Ierse UFC-ster slopen

Vitor Belfort daagt Conor McGregor op om te vechten. Morgen staat de Braziliaan tegenover legende Evander Holyfield (58) in een bokswedstrijd. Maar de Ier staat hoog op het lijstje van Belfort.

De bel voor de laatste ronde tegen Holyfield is nog niet gegaan of Belfort wil al knokken met McGregor. De Ier is zonder twijfel een van de grootste namen in de vechtsport. Daarom is het geen verrassing dat bijna iedere vechter McGregor uitdaagt voor een gevecht. De meest recente toevoeging aan de lijst is voormalig UFC-kampioen Belfort.

,,Ik zou graag willen dat hij (Dana White, UFC-baas. red.), mij wat vechters geeft om tegen te boksen. Dat is iets wat ik graag van hem zou willen hebben. Geef me een paar jongens en ik kan ze uitschakelen”, zegt Belfort.

Hij heeft tenminste ballen

,,McGregor lijkt erop dat hij ballen heeft. Ik zou graag willen dat hij vecht in een 185-pond divisie. Geef mij McGregor, Dana White. Laten we eens kijken wie de beste bokser is, wie de beste linkshandige is”, aldus Belfort.

McGregor hersteld momenteel van een heftige beenbreuk die hij overhield aan zijn gevecht met Dustin Poirier eerder dit jaar. Boksen zou de volgende stap kunnen zijn voor de Ier. Maar of Belfort deel uitmaakt van die plannen lijkt hoogst onwaarschijnlijk.

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page