'Deze shit is niet cool!' UFC-vechter over 'KO' geslagen rivaal Nieuws
Nieuws

'Deze shit is niet cool!' UFC-vechter over 'KO' geslagen rivaal

'Deze shit is niet cool!' UFC-vechter over 'KO' geslagen rivaal

Jamahal Hill springt in de bres voor Johnny Walker tegen fans die zijn knock-out verlies bespotten. Hill schakelde Walker bruut uit tijdens UFC Vegas 48 afgelopen weekend.

UFC'er Hill had minder dan drie minuten nodig om Walker af te maken, die hij knock-out sloeg met een bovenhandse rechtse die hem naar het canvas stuurde. Een vervolgstoot volgde, maar de Braziliaan lag eruit en het gevecht werd gestaakt.

Bij het zien van de ongebruikelijke reactie op het gezicht van Walker had nadat hij 'KO' was geslagen, reageerden fans door deze sociale media te pesten en te bespotten. In een video die hij op zijn YouTube-kanaal deelde, uitte Hill zijn teleurstelling in de fans.

Liefde voor de sport

,,Ik doe wat ik doe voor het vermaak van de fans en de liefde voor de sport", zei Hill. ,,Wanneer ik succesvol ben en ik een knock-out uitdeel is alles cool. Maar als ik zou verliezen wordt ook ik bespot. Deze shit is niet cool. Denk er eens over na of jij dat was. "

Hill vergolgde door te zeggen dat fans snel over een grens van het fatsoen gaan. ,,Bedenk of dat jouw kind was. Je broer, je moeder, je vader, weet je wat ik bedoel? Op een gegeven moment moesten we de grens trekken." Het gebeurt wel vaker dat vechters het opnemen na het verlies van een tegenstander.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws