Deze jongen kan echt vechten! Bro afgestraft (video) Nieuws
Nieuws

Deze jongen kan echt vechten! Bro afgestraft (video)

Deze jongen kan echt vechten! Bro afgestraft (video)

Sommige mensen kunnen gewoon echt goed vechten en moeten soms gedwongen hun vechtkunst gebruiken om een uitdager af te straffen. De jongen in de video is duidelijk getraind in wat lijkt Kung Fu.

De Kung Fu houding is snel te herkennen als de jongen zijn pose aanneemt, wat eigenlijk een signaal zou moeten zijn voor de uitdager om eervol weg te lopen. Deze besluit echter het gevecht aan te gaan, iets wat hij beter niet had kunnen doen.

Klap van de molen

Het is dan ook snel afgelopen als de knock-out machine los gaat. De knaap heeft geen schijn van kans en krijgt op wat lijkt een molenwiek stoot en gaat neer. MMA-reporter Alex Behunin was zo onder de indruk dat hij de video deelde.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws