Details over dood vriendin Floyd Mayweather naar buiten gebracht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Details over dood vriendin Floyd Mayweather naar buiten gebracht

Details over dood vriendin Floyd Mayweather naar buiten gebracht

De ex-vriendin van Floyd Mayweather, Josie Harris, stierf onverwacht in maart. De doodsoorzaak bleef lang onduidelijk tot nu toe.

Josie Harris, de ex-vriendin van Floyd Mayweather Jr. en moeder van drie van de kinderen van de bokskampioen, werd in maart op 40-jarige leeftijd dood aangetroffen. Recentelijk is vastgesteld dat ze stierf aan een overdosis medicijnen.

Mix van medicijnen

Volgens de Los Angeles Medical Examiner-Coroner is de oorzaak van de dood van Harris een accidentele overdosis. Deze werd veroorzaakt door een mix van fentanyl en alprazolam, wat een angstmedicijn is.

Harris werd gevonden in haar auto buiten haar huis in Valencia, Californië De politie zei dat een van haar kinderen haar voor het pand had gevonden. Er was geen zelfmoordbriefje en geen bewijs van drugsgebruik ter plaatse.

Huiselijk geweld

Harris en Mayweather hadden een lange en bewogen geschiedenis met elkaar. Harris beschuldigde Mayweather ervan haar meerdere keren te hebben geslagen. Een incident in 2010 leidde tot een gevangenisstraf van 90 dagen voor Mayweather.

Harris beschuldigde Mayweather ook van aanranding in 2005. Maar later liet ze de aanklacht vallen en gaf toe dat ze loog. Mayweather en Harris zouden later dit jaar naar de rechtbank stappen. Dit als gevolg van een rechtszaak van $ 20 miljoen die Harris tegen Floyd had aangespannen.

Rechtszaak

De rechtszaak vloeide voort uit het feit dat Mayweather in een interview met Katie Couric ontkende dat hij Harris in 2010 had geslagen. Mayweather beweerde dat hij alleen probeerde Harris in bedwang te houden en dat ze drugs gebruikte. Het verhaal dat Mayweather in het interview vertelde, was heel anders dan wat de politie had opgetekend.

Harris poste lang na het incident in 2010 bewijsmateriaal waaruit bleek dat ze nog steeds een soort relatie met Mayweather had. Nadat Harris stierf, plaatste Mayweather een eerbetoon met meerdere foto’s aan haar op Instagram.

Bekijk ook

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page