Deontay Wilder daagt Anthony Joshua uit voor wereldtitelgevecht Nieuws
Nieuws

Deontay Wilder daagt Anthony Joshua uit voor wereldtitelgevecht

Deontay Wilder daagt Anthony Joshua uit voor wereldtitelgevecht

Anthony Joshua is momenteel de zwaargewicht kampioen maar als het aan Deontay Wilder ligt niet lang meer!

Deontay Wilder de WBC-kampioen wil dat hij binnenkort de kans krijgt om een van de WBA IBF, of IBO titels van de Brit Joshua af te pakken. Wilder die een record heeft van 39-0 en zelfs maar liefst 38 partijen won op knockout, versloeg zaterdag Bermane Stiverne. Nu richt Wilder dus zijn pijlen op Joshua, die hij op onderstaande wijze uitdaagde.

Deontay Wilder daagt Anthony Joshua uit voor wereldtitelgevecht

Ik weet dat ik de beste ben, maar ben jij er klaar voor?

Ik heb hier lang opgewacht. Ik verklaar je nu de oorlog. Accepteer je mijn uitdaging?" zo daagde Wilder, die in 2008 brons pakte op de Olympische Spelen in Peking Joshua uit tot een gevecht.

Dillian Whyte de meest logische tegenstander voor Wilder,

Wilder die ook wel The Bronze Bomber genoemd word, lijkt echter een andere tegenstander eerst tegen zich te krijgen, althans als het aan de bond ligt. Whyte, die vorige week een eliminatietoernooi won, en zo de zilveren kampioensgordel veroverde, lijkt de meest geschikte tegenstander, echter reikt wilder liever wat hoger om voor Joshua te gaan.

Vechten tegen de bokskoning

"Ze willen mij met een simpele boer laten vechten, zei Wilder over Whyte, maar dat is niet wat een koning doet. Een koning neemt het alleen op tegen een andere koning. Ik wil Joshua. En de wereld wil mij tegen Joshua zien. Anthony, kom maar op jongen. Geen excuses, laten we een datum prikken en kijken wie echt de beste is."

Joshua werd profbokser nadat hij in 2012 in Londen goud op won de Olympische Spelen. Al zijn gevechten sloot hij met winst af, onder anderen was Wladimir Klitschko één van zijn verliezende tegenstanders, en rekende Joshua vorige week nog af met de Fransman Carlos Takam.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws