Deontay Wilder accepteert voorwaarden om tegen Anthony Joshua te boksen Nieuws
Nieuws

Deontay Wilder accepteert voorwaarden om tegen Anthony Joshua te boksen

Deontay Wilder accepteert voorwaarden om tegen Anthony Joshua te boksen

Youtube
Youtube

Aanbod van team Joshua geaccepteerd

Hearn onthult waarom hij denkt dat Wilder plotseling Joshua's Engeland-ruilaanbod heeft geaccepteerd. Joshua heeft dat aanbod van wilder afgewezen en matchroom-baas Eddie Hearn heeft een tegenvoorstel gedaan, en Deas beweert dat Wilder bereid is te doen wat nodig is om het gevecht te laten gebeuren. 'We hebben het aanbod van Team Joshua geaccepteerd en kijken er naar uit om opnieuw te gaan vechten Team Wilder bood Joshua $ 50 miljoen aan, precies waar hij om vroeg en hij wees het toen af.

Team Joshua bood Wilder veel minder en Deontay zei nog steeds ja

Wilder is nog geen massale pay-per-view-ster in Amerika Deontay wil dit voor alle boksfans, daarom heeft hij hun voorwaarden aanvaard. We kunnen niet wachten. Stuur het contract. "Joshua en Wilder zouden meer geld verdienen als het gevecht werd georganiseerd, maar Hearn heeft erop aangedrongen dat zijn bokser zich niet bezighoudt met vechters gages. De 28-jarige heeft stadions uitverkocht voor zijn laatste drie gevechten en is de grootste pay-per-view-ster in Groot-Brittannië.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws