Deontay Wilder accepteert voorwaarden om tegen Anthony Joshua te boksen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Deontay Wilder accepteert voorwaarden om tegen Anthony Joshua te boksen

Deontay Wilder accepteert voorwaarden om tegen Anthony Joshua te boksen

De WBC-kampioen kondigde deze week aan dat hij had ingestemd met de eisen van Joshua en klaar was om het contract te ondertekenen voor de zwaargewicht strijd. Een belangrijke eis van Joshua was om de clash te hebben in Engeland, nadat Wilder de IBF, WBA (Super) en WBO kampioen $ 50 miljoen had aangeboden om naar Amerika te komen. Deontay Wilder is bereid om met minder gage genoegen te nemen om ervoor te zorgen dat zijn partij tegen Anthony Joshua plaatsvindt, aldus zijn trainer Jay Deas.

Bokser Deontay Wilder wil tegenstander dood slaan!
Youtube

Aanbod van team Joshua geaccepteerd

Hearn onthult waarom hij denkt dat Wilder plotseling Joshua’s Engeland-ruilaanbod heeft geaccepteerd. Joshua heeft dat aanbod van wilder afgewezen en matchroom-baas Eddie Hearn heeft een tegenvoorstel gedaan, en Deas beweert dat Wilder bereid is te doen wat nodig is om het gevecht te laten gebeuren. ‘We hebben het aanbod van Team Joshua geaccepteerd en kijken er naar uit om opnieuw te gaan vechten Team Wilder bood Joshua $ 50 miljoen aan, precies waar hij om vroeg en hij wees het toen af.

Team Joshua bood Wilder veel minder en Deontay zei nog steeds ja

Wilder is nog geen massale pay-per-view-ster in Amerika Deontay wil dit voor alle boksfans, daarom heeft hij hun voorwaarden aanvaard. We kunnen niet wachten. Stuur het contract. “Joshua en Wilder zouden meer geld verdienen als het gevecht werd georganiseerd, maar Hearn heeft erop aangedrongen dat zijn bokser zich niet bezighoudt met vechters gages. De 28-jarige heeft stadions uitverkocht voor zijn laatste drie gevechten en is de grootste pay-per-view-ster in Groot-Brittannië.

Bekijk ook

‘Verhoeven treft lastige tegenstander in Overeem’: als het gevecht ooit komt (video)

Alistair Overeem tekende vorige week bij Glory Kickboxing

7-seconden ‘KO’ in UFC-debuut: Vechter blesseert knie tijdens viering

Terrance McKinney had afgelopen nacht een top-debuut op UFC 263.

🎥 Scheids gooit handdoek uit ring: Weigert wedstrijd te stoppen

De scheidsrechter weigerde de wedstrijd te stoppen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page