Home / Nieuws / Deontay Wilder accepteert voorwaarden om tegen Anthony Joshua te boksen

Deontay Wilder accepteert voorwaarden om tegen Anthony Joshua te boksen

De WBC-kampioen kondigde deze week aan dat hij had ingestemd met de eisen van Joshua en klaar was om het contract te ondertekenen voor de zwaargewicht strijd. Een belangrijke eis van Joshua was om de clash te hebben in Engeland, nadat Wilder de IBF, WBA (Super) en WBO kampioen $ 50 miljoen had aangeboden om naar Amerika te komen. Deontay Wilder is bereid om met minder gage genoegen te nemen om ervoor te zorgen dat zijn partij tegen Anthony Joshua plaatsvindt, aldus zijn trainer Jay Deas.

Bokser Deontay Wilder wil tegenstander dood slaan!
Youtube

Aanbod van team Joshua geaccepteerd

Hearn onthult waarom hij denkt dat Wilder plotseling Joshua’s Engeland-ruilaanbod heeft geaccepteerd. Joshua heeft dat aanbod van wilder afgewezen en matchroom-baas Eddie Hearn heeft een tegenvoorstel gedaan, en Deas beweert dat Wilder bereid is te doen wat nodig is om het gevecht te laten gebeuren. ‘We hebben het aanbod van Team Joshua geaccepteerd en kijken er naar uit om opnieuw te gaan vechten Team Wilder bood Joshua $ 50 miljoen aan, precies waar hij om vroeg en hij wees het toen af.

Team Joshua bood Wilder veel minder en Deontay zei nog steeds ja

Wilder is nog geen massale pay-per-view-ster in Amerika Deontay wil dit voor alle boksfans, daarom heeft hij hun voorwaarden aanvaard. We kunnen niet wachten. Stuur het contract. “Joshua en Wilder zouden meer geld verdienen als het gevecht werd georganiseerd, maar Hearn heeft erop aangedrongen dat zijn bokser zich niet bezighoudt met vechters gages. De 28-jarige heeft stadions uitverkocht voor zijn laatste drie gevechten en is de grootste pay-per-view-ster in Groot-Brittannië.

Bekijk ook

The Hague Grand Prix: Eerste Nederlandse Judoka's in de prijzen

The Hague Grand Prix: Eerste Nederlandse Judoka’s in de prijzen

Frank de Wit (-81 kg) en Sanne van Dijke (-70 kg) zijn de eerste Nederlandse ...

Debuut Nieky Holzken bij ONE Championship eindigt in knock-out winst

Na ruim 8 jaar stonden zij weer tegenover elkaar, Nieky Holzken en Cosmo Alexandre. Dit ...

VIDEO | Basketballer voert brute kickboks techiek uit op tegenstander

VIDEO | Basketballer voert brute kickboks techiek uit op tegenstander

De Toronto Raptors verloren afgelopen vrijdagavond tegen de Boston Celtics, Raptors Kyle Lowry kreeg een ...