Denise Kielholtz vecht op 16 november in Israël Nieuws
Nieuws

Denise Kielholtz vecht op 16 november in Israël

Denise Kielholtz vecht op 16 november in Israël

Denise Kielholtz vecht op 16 november in Israël, en wel op Bellator 188!

Kielholtz deelde dit nieuws via haar twitter account, een tegenstander is nog niet genoemd maar zal ongetwijfeld snel worden bekend gemaakt. De Menora Mivtachim Arena in Tel-Aviv zal het evenement hosten, en daar zal Miss Dynamite (de bijnaam van Kielholtz) gaan schitteren.

Debuut gemaakt in 2015 als MMA-Vechter

Op 31 oktober 2015 maakte Kielholz haar debuut als professioneel MMA-vechter, echter moest zij een verlies pakken tegen Juliete de Souza Silva. In wat een heftige partij was waar Kielholtz zich niet zomaar aan de kant liet zetten. Dit gevecht vond plaats in onze voormalige kolonie Suriname, waar de vechtsporten zeer levendig zijn en veel beoefend worden.

Kielholtz onder contract bij Bellator MMA/Kickboxing

In 2016 werd zij toegevoegd aan het rooster van Bellator en ging zij onder contract vechten, in de MMA-Kickboks divisie. Dit deed zij niet onverdienstelijk door de wereldtitel in het vlieggewicht kickboksen binnen te slepen. Afgelopen april deed Martine Michieletto uit Italië een poging de titel van Kielholtz af te pakken maar slaagde daar niet in.

Denise Kielholtz vecht op 16 november in Israël

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws