Denise Kielholtz vecht op 16 november in Israël – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Denise Kielholtz vecht op 16 november in Israël

Denise Kielholtz vecht op 16 november in Israël

Denise Kielholtz vecht op 16 november in Israël, en wel op Bellator 188!

Kielholtz deelde dit nieuws via haar twitter account, een tegenstander is nog niet genoemd maar zal ongetwijfeld snel worden bekend gemaakt. De Menora Mivtachim Arena in Tel-Aviv zal het evenement hosten, en daar zal Miss Dynamite (de bijnaam van Kielholtz) gaan schitteren.

Debuut gemaakt in 2015 als MMA-Vechter

Op 31 oktober 2015 maakte Kielholz haar debuut als professioneel MMA-vechter, echter moest zij een verlies pakken tegen Juliete de Souza Silva. In wat een heftige partij was waar Kielholtz zich niet zomaar aan de kant liet zetten. Dit gevecht vond plaats in onze voormalige kolonie Suriname, waar de vechtsporten zeer levendig zijn en veel beoefend worden.

Kielholtz onder contract bij Bellator MMA/Kickboxing

In 2016 werd zij toegevoegd aan het rooster van Bellator en ging zij onder contract vechten, in de MMA-Kickboks divisie. Dit deed zij niet onverdienstelijk door de wereldtitel in het vlieggewicht kickboksen binnen te slepen. Afgelopen april deed Martine Michieletto uit Italië een poging de titel van Kielholtz af te pakken maar slaagde daar niet in.

 

Denise Kielholtz vecht op 16 november in Israël, en wel op Bellator: Pitbull vs. Weichel 2

 

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page