Denise Kielholtz geboekt tegen Lena Ovchynnikova voor Bellator 196 Nieuws
Nieuws

Denise Kielholtz geboekt tegen Lena Ovchynnikova voor Bellator 196

Denise Kielholtz geboekt tegen Lena Ovchynnikova voor Bellator 196

Denise Kielholtz zal in April wederom een MMA gevecht voor Bellator gaan vechten

Afgelopen week vertelde zij onze redactie al dat er snel een partij aan zat te komen, wij spraken haar op de persconferentie van GLORY 51 tussen Badr Hari en Hesdy Gerges waar zij haar man Hesdy begeleide. Kielholtz maakte gisteren bekend dat zij ijdens Bellator 196 in Boedapest, Hongarije in de kooi zal staan tegenover Lena Ovchynnikova. De partij zal voor het Women’s Flyweight zijn. en het Bellator 196 event wordt gehouden in de Bok Hall.

Denise Kielholtz geboekt tegen Lena Ovchynnikova voor Bellator 196

Overwinningen bij Bellator Kickboxing en MMA

Nast MMA vecht Denise ook in de Bellator Kickboxing divisie waar zij met een record van 4-1 (Bellator Kickboxing) in de vlieggewicht divisie iedereen overheerst en titelhoudster is, haar totaal record is echter 45-3. Op MMA vlak heeft zijn een record van MMA 1-1 | Bellator 1-0. Al eerder vocht zij twee partijen op MMA regels, in 2015 tegen Juliete de Souza Silva, een partij die zij verloor via Armbar Submission. Bij haar debuut op Bellator echter overheerste zij Jessica Middleton via een Scarfhold Armbar, in d eerste ronde

Lena Ovchynnikova MMA 12-5 | Bellator 2-2

Lena Ovchynnikova uit de Oekraïne heeft ook een gedegen achtergrond in het kickboksen. Zij is volledig in de MMA gedoken en haar laatste kickboks partij was in 2015, zij debuteerde in 2016 bij Bellator echter verloor zij deze partij tegen Rebecca Ruth, deze kwam als een verrassing en was op unaniem besluit. Echter is het een dame om rekening mee te houden want van haar laatste drie partijen won zij er twee tegen Karla Benitez en Helen Harper. De partij tegen Alejandra Azul Lara in december verloor zij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws