Denise Kelholtz tekent lucratief contract bij Bellator Nieuws
Nieuws

Denise Kelholtz tekent lucratief contract bij Bellator

Denise Kelholtz tekent lucratief contract bij Bellator
Denise Kelholtz tekent lucratief contract bij Bellator

Ze is een van de meest getalenteerde MMA-vechters in Nederland die internationaal goed presteren, Denise Kielholtz. Vandaag maakte zij bekend via social media een nieuw lucratief contract te hebben getekend bij Bellator.

Kielholtz tekende in 2016 bij Bellator en vocht tijdens het debuut van de organisatie, Bellator Kickboxing 1 in Torino, Italië op 16 april 2016.

Zij maakte vervolgens haar Bellator MMA-debuut bij Bellator 188 tegen Jessica Middleton. Ze won de strijd via submission.

Winst

Verwacht werd dat Kielholtz Lena Ovchynnikova zou ontmoeten in het co-main event van Bellator 196 in Boedapest, Hongarije op 6 april 2018. Echter, trok Ovchynnikova zich terug uit het gevecht en werd vervangen door Petra Částková. Kielholtz won de partij op unaniem besluit.

Wat het nieuwe contract inhoudt is niet onthuld, dat het ongetwijfeld een reeks van interessante gevechten betreft lijkt buiten kijf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws