Demonstrant bijt vrouwelijke MMA-vechter in borst (video) Nieuws
Nieuws

Demonstrant bijt vrouwelijke MMA-vechter in borst (video)

Demonstrant bijt vrouwelijke MMA-vechter in borst (video)
Demonstrant bijt vrouwelijke MMA-vechter in borst (video)

De gemoederen lopen flink op in Amerika tijdens de anti president Trump demonstraties

In de stad Portland (Oregon) liepen tijdens de demonstraties de emoties zo hoog op dat een bekende vrouwelijke MMA-vechter in de borst werd gebeten door een van de demonstranten. de MMA-vechter Tara LaRosa wilde een vrouw tot bedaren brengen die flink tegen een aantal oorlogsveterane tekeer ging.

De Amerikaanse media meldde dat in een video die op sociale media was geplaatst, de vrouw te zien was in confrontatie met de Veterans Day-vierende menigte, terwijl ze anti-Trump-verwensingen naar hen uitte. Al snel volgde een handgemeen tussen de vrouw en een andere dame, die tussen de met vlaggen zwaaiende veteranen stond om hen te steunen LaRosa wilde tussenbeide komen.

Boze vrouw

De professionele MMA-vechter zei dat ze 'moeten stoppen'. Dat deden ze niet en de boel escaleerde. Op dat moment besloot LaRosa actie te ondernemen en stortte zich op de vrouw die was begonnen met uitlokken. Zij dwong deze naar de grond in een poging haar te kalmeren.

Echter schopte de vrouw een flinke scheen en claimde dat zijn geen lucht kreeg. In de schermutseling beet zijn LaRosa in haar borst wat een open wond veroorzaakte. Uiteindelijk kwam de vrouw los en bleef tierend tegen een hek aan zitten. Of LaRosa een aanklacht gaat indienen is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws