Demetrious Johnson vecht toch tegen Ray Borg op UFC 216 Nieuws
Nieuws

Demetrious Johnson vecht toch tegen Ray Borg op UFC 216

Demetrious Johnson vecht toch tegen Ray Borg op UFC 216

De vlieggewicht kampioen zou de hoogste scorecampioen kunnen worden in Ultimate title defense. Gevecht is gepland voor 7 oktober in Las Vegas

Demetrious Johnson vecht toch tegen Ray Borg op UFC 216

De strijd tussen Demetrious Johnson en Ray Borg op UFC 215 die afgelopen zaterdag werd afgelast, zal toch op 7 oktober in Las Vegas opnieuw op UFC 216 worden uitgevochten. Dit was al de verwachting van de Ultimate Ultimate Flyweight Kampioen, zo meld Combate.com. Deze heeft uit bronnen in de buurt van de organisatie vernomen dat het duel al is gepland voor de volgende UFC kaart.

Door een virus uitgesloten van de strijd

Ray Borg's (uitdager) was afgelopen zaterdag door een virus uitgesloten van de strijd. Demetrious krijgt de kans om de enige recordhouder in Ultimate title defenses te worden, aangezien hij nu de positie met Anderson Silva met tien verdedigers deelt.

Hoofdgevecht nog niet zeker

Het is nog niet bepaald of het gevecht het voornaamste gevecht is van UFC 216, dit in verband met het gevecht tussen Tony Ferguson en Kevin Lee. Demetrious Johnson komt uit een ongeslagen 13 tal gevechten. Zijn laatste gevecht was in april toen hij Braziliaanse Wilson Reis versloeg met een derde ronde uitschakeling. Het was zijn tiende titel verdediging. Ray Borg heeft twee overwinningen op rij, eerst tegen Louis Smolka en Jussier Formiga. De Amerikaan is het nummer 3 van de gewichtsklasse ranking.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws