Demetrious Johnson vecht toch tegen Ray Borg op UFC 216 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Demetrious Johnson vecht toch tegen Ray Borg op UFC 216

Demetrious Johnson vecht toch tegen Ray Borg op UFC 216

De vlieggewicht kampioen zou de hoogste scorecampioen kunnen worden in Ultimate title defense. Gevecht is gepland voor 7 oktober in Las Vegas

Demetrious Johnson vecht toch tegen Ray Borg op UFC 216

De strijd tussen Demetrious Johnson en Ray Borg op UFC 215 die afgelopen zaterdag werd afgelast, zal toch op 7 oktober in Las Vegas opnieuw op UFC 216 worden uitgevochten. Dit was al de verwachting van de Ultimate Ultimate Flyweight Kampioen, zo meld Combate.com. Deze heeft uit bronnen in de buurt van de organisatie vernomen dat het duel al is gepland voor de volgende UFC kaart.

Door een virus uitgesloten van de strijd

Ray Borg’s (uitdager) was afgelopen zaterdag door een virus uitgesloten van de strijd. Demetrious krijgt de kans om de enige recordhouder in Ultimate title defenses te worden, aangezien hij nu de positie met Anderson Silva met tien verdedigers deelt.

Hoofdgevecht nog niet zeker

Het is nog niet bepaald of het gevecht het voornaamste gevecht is van UFC 216, dit in verband met het gevecht tussen Tony Ferguson en Kevin Lee. Demetrious Johnson komt uit een ongeslagen 13 tal gevechten. Zijn laatste gevecht was in april toen hij Braziliaanse Wilson Reis versloeg met een derde ronde uitschakeling. Het was zijn tiende titel verdediging. Ray Borg heeft twee overwinningen op rij, eerst tegen Louis Smolka en Jussier Formiga. De Amerikaan is het nummer 3 van de gewichtsklasse ranking.

Bekijk ook

Voormalig UFC-kampioen Rashad Evans (41) maakt rentree

Voormalig UFC-kampioen Rashad Evans breekt zijn pensioen af, vertelde zijn manager, Ali Abdelaziz gisteren, aan ESPN's Brett Okamoto.

VIDEO: Vechter neer na dodelijke elleboog en knie

Boksen met de blote vuist is inmiddels al geen unicum meer, MMA-vechten zonder handschoenen wel.

Conor McGregor uitgedaagd voor wedstrijd door bokskampioen

Julio Cesar Chavez Jr, moet de boksring nog in dit weekend tegen UFC-legende Anderson Silva, ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page