De UFC 'verbiedt' Conor McGregor fan levenslang toegang tot events Nieuws
Nieuws

De UFC 'verbiedt' Conor McGregor fan levenslang toegang tot events

De UFC 'verbiedt' Conor McGregor fan levenslang toegang tot events
De UFC 'verbiedt' Conor McGregor fan levenslang toegang tot events

De 41-jarige David Martin, de Conor McGregor fan die de MMA-kooi binnenstapte tijdens de waanzin die was uitgebroken aan het einde van UFC 229 Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor. Mag van de UFC geen live MMA-events meer bezoeken.

Martin, die zei dat hij de kooi binnen ging om er zeker van te zijn dat zijn landgenoot enige bescherming zou genieten, is door de UFC verboden om tot nader order evenementen bij te wonen.

Brief

Martin vertelde donderdagavond tegen The Win dat hij helemaal niets had gehoord van de UFC totdat hij donderdag een brief van hen ontving. In de brief werd hem verteld dat hij niet meer welkom is bij de UFC.

Martin, die oorspronkelijk uit Ierland komt maar nu in Californië woont, deelde de brief, evenals zijn reactie, in een Instagram-bericht.

LEES OOK: Fan probeert Conor McGregor te redden

Verbod

"Dit verbod is niet alleen een verbod op deelname, het is een verbod op het beschermen van anderen tegen gewelddadige fysieke aanvallen, het is een verbod op vredeshandhaving, het is een ban op het goede doen, " schrijft Martin.

"In de geest van het grotere geheel en om een ​​duidelijk en goed voorbeeld voor de aanwezigen te geven accepteer ik het verbod. Maar onder de omstandigheden dat het verbod wel wordt opgeheven, eis ik dat ik de stoel van mijn keuze krijg voor het volgende Conor McGregor gevecht, " vervolgt hij.

Ophef

Het volgende gevecht van McGregor moet nog worden aangekondigd, maar het ziet er naar uit dat Martin deze waarschijnlijk op tv zal moeten kijken. Er wordt namelijk niet verwacht dat de UFC het verbod snel zal opheffen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws