De UFC maakt zijn debuut in China met Fight Night Shanghai Nieuws
Nieuws

De UFC maakt zijn debuut in China met Fight Night Shanghai

De UFC maakt zijn debuut in China met Fight Night Shanghai

De UFC is klaar voor zijn langverwachte debuut op het vasteland van China.

De UFC maakt zijn debuut in China met Fight Night Shanghai

Een evenement, dat waarschijnlijk een UFC Fight Night-aanbod zal hebben, is gepland voor 25 november 2017, zo hebben UFC officials aangekondigd tijdens de UFC 214-uitzending van afgelopen zaterdag 29 juli.

De UFC daagt met haar stap naar China ONE Championship uit

De show vindt plaats in de Mercedes-Benz Arena in Shanghai, de grootste stad ter wereld met een bevolking van meer dan 24 miljoen inwoners. Met deze stap naar China daagt de UFC openlijk het ONE Championship uit wat een vast voet heeft in Azië als het gaat om grote vecht evenementen. eerder melden wij al dat ONE de UFC uit Azië aan het verdrijven was, met deze stap wil de UFC duidelijk een punt maken richting ONE.

Nog geen vechters toegevoegd

Broadcast plannen, evenals potentiële matchups, werden nog niet aangekondigd voor de strijdkaart. De strijdkaart begint echter de komende maanden te vullen en het zal waarschijnlijk zwaar zijn gevuld met Aziatisch talent. Tickets gaan op 1 augustus aanstaande al in de voorverkoop.

De UFC kijkt uit naar het schrijven van geschiedenis

"We worden constant gevraagd wanneer de UFC zijn debuut zal maken op het vasteland van China," zegt UFC Senior Vice President International and Content Joe Carr. "We zijn vereerd om te bevestigen dat Shanghai de thuisbasis zal zijn van het allereerste live-UFC-evenement in het vasteland van China en om te zeggen dat we opgewonden zijn, is een understatement. De hele organisatie kijkt uit naar het schrijven van geschiedenis dit jaar".

Doorbreken van de Chinese markt

De UFC wil al lang in de Chinese markt doorbreken. Tot op heden is Macau het dichtst bij de UFC gekomen, een speciaal administratief gebied van China dat sinds 2012 drie evenementen heeft gehouden.

Voor meer over UFC Fight Night in Shanghai, blijf onze site volgen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws