De meest geweldige vechtsport vakantie! Nieuws
Nieuws

De meest geweldige vechtsport vakantie!

De meest geweldige vechtsport vakantie!

Wil jij op vakantie en dit gelijk combineren om een vechtsport expert te worden?

Stel je eens voor je viert vakantie maar bent een fanatiek vechtsporter, dan wil je ook graag kunnen trainen. Let wel als je partner of vakantie vrienden het daar ook mee eens zijn natuurlijk. Maar waar moet je zoeken, hoe combineer je een vakantie met vechtsport, bij Evolve heeft men daar over nagedacht.

De meest geweldige vechtsport vakantie!

Leven en trainen als een wereldkampioen

Het Evolve Vacation Training Programma biedt reizigers de buitengewone kans om te leven en trainen als een wereldkampioen, en om de verborgen schatten van een van de meest ongelooflijke steden in Azië te verkennen.

Door dit zeer unieke programma hebben zij de betekenis van 'vakantie' herdefinieerd door een echt inspirerende, levensveranderende ervaring voor alle buitenlandse bezoekers uit de hele wereld te creëren. Naast de traditionele vakantiebezoeken, ontspanning, strandactiviteiten en culturele verkenning bieden zij reizigers de zeldzame kans om vechtsporten te trainen met het Evolve Fight Team, het meest bekende professionele vechtsporters van Azië, evenals het legendarische wereldberoemde Evolve Trainers Team.

Krijg les van de vechtsport legendes

Gelegen op het prachtige tropische eiland Singapore, is Evolve MMA de beste vechtsportorganisatie in Azië. Het heeft het meeste aantal wereldkampioenen van elke martial arts school in de wereld. Met het grootste team van World Champion-instructeurs die ooit in de Aziatische geschiedenis zijn samengesteld, moderne state-of-the-art faciliteiten, een breed scala aan vechtsportdisciplines en de grootste lesroosters in Azië, is Evolve MMA de bestemming voor de vechtsporten liefhebbers van over de hele wereld.

De meest geweldige vechtsport vakantie!

360 graden Training Programma

Evolve MMA heeft een uitgebreide selectie martial arts lessen, variërend van Muay Thai, Braziliaanse Jiu-Jitsu (BJJ), Mixed Martial Arts, Boksen, Worstelen, Fighters Programma, en nog veel meer. Het Evolve Vacation Training Programma is een 360 graden aanpak voor uw welzijn, groei en verjonging. Kom in de beste vorm van je leven. Word geïnspireerd op enkele van de grootste legendes in vechtsporten. Doorbreek je grenzen. Bereik dramatisch gewichtsverlies. Leer authentieke vechtsporten in Azië van echte wereldkampioenen.

Complete vakantie ervaring

Het Evolve Vacation Program is een complete vakantie ervaring die reizigers de ultieme vechtsportvakantie biedt. U zult nieuwe culturen ervaren, nieuwe vrienden ontmoeten, genieten van de tropische eilandstijl van Singapore en leren van de echte wereldkampioenen. Kom in de beste vorm van je leven. Igniteer je grootheid.

Ervaar het avontuur van je leven.

Meer info »

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws