De Eindhoven Box Cup 19 tot 22 oktober 2017 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / De Eindhoven Box Cup 19 tot 22 oktober 2017

De Eindhoven Box Cup 19 tot 22 oktober 2017

De Eindhoven Box Cup is Nederland’s grootste Olympische Boks evenement

Het boks evenement dat plaatsvindt van 19 tot 22 oktober 2017 in het gerenommeerde Hotel Van der Valk Eindhoven. Het vierdaagse evenement wordt georganiseerd door de Noble Art of Boxing Foundation, onder toezicht van de Nederlandse Boks Bond en AIBA. Het organiserend comité is vereerd om u te ontvangen in de bruisende stad Eindhoven om deel te nemen aan dit spectaculaire evenement.

De stad Eindhoven heeft uitstekende verbindingen door de internationale luchthaven van Eindhoven, die dagelijks vluchten naar elk land in Europa serveert. Bovendien is Eindhoven ook op rijafstand van de Europese metropolen zoals Amsterdam (1,5 uur), Rotterdam (1 uur), Düsseldorf (1 uur), Brussel (1 uur), Frankfurt (4 uur), Parijs (5 uur) en Londen (6 uur).

Boks teams uit meerdere landen

Het organisatiecomité van de Eindhoven Box Cup is verheugd te melden dat de EBC 2017-registraties goed gaan. Er zijn al 30 teams uit negen landen ingevoerd om deel te nemen aan het enige internationale en AIBA-gecontroleerde boks toernooi.

De huidige ingevoerde teams komen uit Nederland, België, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Engeland, Ierland, Schotland en Denemarken. Naast deze inzendingen hebben ook de nationale teams van Rusland, Vietnam, China, Zuid-Afrika, Mongolië en Kazachstan gevraagd om deel te nemen aan deze 2017 jaarlijkse Box Cup!

Het nationale team van Nederland zal deelnemen aan een A- en B-team dat wordt geselecteerd na de nationale kampioenschappen van deze maand. Meer dan 200 boksers uit diverse Europese landen zullen deelnemen aan het toernooi. Het toernooi is open voor Elite A-klasse boksers, zowel Mannelijk als Vrouwelijk, in alle gewichtsklassen.

Speciaal gereduceerde tarieven

Voor de boksers, coaches, scheidsrechters en fans heeft de locatie Hotel Eindhoven een speciaal gereduceerd tarief ontworpen dat via de site van de Eindhoven Cup beschikbaar is.

TICKETS € 15, –
PASSEPARTOUT VOOR 3 DAGEN € 30, –
GEEN PRESALE, TICKETS TE KOOP AAN DE DEUR VAN HET EVENEMENT

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page