De eenzame strijd van MMA vechter Leslie Smith tegen de UFC Nieuws
Nieuws

De eenzame strijd van MMA vechter Leslie Smith tegen de UFC

De eenzame strijd van MMA vechter Leslie Smith tegen de UFC

Gewicht gemist

Op de vraag waarom Smith dit project starte antwoord zij; "In de Octagon had ik 3 van mijn laatste 4 gevechten en 2 op een rij gewonnen met het verlies tegen Cris Cyborg. Ik was gepland om het laatste gevecht op mijn UFC-contract te vechten tegen een andere gerangschikte deelnemer op UFC Fight Night 128 op 21 april 2018 in Atlantic City, New Jersey. Op vrijdag 20 april 2018 miste mijn tegenstander het gecontracteerde gewicht van 135 pond." Zegt Smith.

De eenzame strijd van MMA vechter Leslie Smith tegen de UFC

Smith vervolgt; "Ik probeerde mijn contract met de UFC te verlengen nadat mijn tegenstander het gewicht had gemist. Echter weigerde de UFC mijn contract te verlengen. Bovendien vertelde de UFC mij dat het men mij zou betalen zonder te vechten, zodat het resterende gevecht op mijn contract als vervuld zou worden beschouwd. Ik ben minder dan 48 uur later uit de UFC-ranglijst verwijderd."

Project Spearhead

"Ik ben een van de weinige UFC-vechters geweest om publiekelijk te spreken in het voordeel van een vechters bond. Ik heb onlangs ook Project Spearhead gelanceerd, een organisatie die momenteel autorisatiekaarten van UFC-vechters verzamelt om bij de National Labour Relations Board in te dienen. Ik was de negende gerangschikte UFC Women's Bantanweight in de wereld en had drie van mijn laatste vier gevechten gewonnen, maar de acties van de UFC hebben ertoe geleid dat ik als vechter uit de UFC werd verwijderd." vervolgt Smith.

"Naar mijn mening ben ik uit de UFC verwijderd als directe vergelding voor het uitoefenen van mijn rechten om een ​​vakbond te organiseren. De UFC heeft me nu gedwongen om deze rechten via legale kanalen af ​​te dwingen, en ik heb hulp nodig bij het financieren van de juridische kosten die nodig zijn om mijn strijd voor het recht op vakvereniging zonder dwang voort te zetten. Ik wil een eerlijke behandeling voor alle UFC-vechters.

Geld nodig

Het geld om lang te procederen ontbreekt bij Smith, dus deed zij recentelijk een oproep om geld in te zamelen; "Ik waardeer oprecht elke donatie die ik ontvang, ongeacht de grootte, en ik beschouw elk van hen als een cruciale bouwsteen voor rechtsvaardige rechten, arbeidsvoorwaarden en omstandigheden in de UFC."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws