? | De dag dat MMA-Legende Bas Rutten 3 commando's in elkaar mepte Nieuws
Nieuws

? | De dag dat MMA-Legende Bas Rutten 3 commando's in elkaar mepte

? | De dag dat MMA-Legende Bas Rutten 3 commando's in elkaar mepte

De Nederlandse MMA-legende Bas Rutten ging en gaat niemand uit de weg.

Tijdens een Podcast met Submission Radio deed Rutten een boekje open over zijn avonturen binnen en buiten de MMA-kooi. Zo vertelde hij over de dag dat hij 3 nep Navy Seal's (marine commando's) in elkaar mepte.

'Ik heb ooit tegen drie gasten in Japan gevochten. Ze beweerden dat zij Navy SEALs waren, ze hadden Navy SEALs-tatoeages op hun lichaam, maar het waren geen Navy SEALs. Ik garandeer 100 procent dat ze dat niet waren, want ik train de SEAL's en dat zijn niet zulke jongens. Geloof me, "zei Rutten.

De mensen vlogen door de bar

De wannabees waren nogal vervelend in een bar in de beroemde wijk Roppongi in Tokio, Japan. "Ze kwamen binnen met flink wat poeha, de mensen vlogen letterlijk van links naar rechts. Ik zag die drie gasten zich een weg banen door de bar. "

BEKIJK ONS INTERVIEW MET BAS RUTTEN

Rutten legde uit dat hij destijds met collega MMA-pioniers Guy Mezger en Frank Shamrock was. De mannen daagde Rutten en zijn kompanen uit en dat hebben zij geweten, bekijk de podcast want niemand beter dan Bas Rutten kan vertellen hoe het verder ging…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws