Davit Kiria (Team Holzken) wint KFCW Wereldtitel en 30.000 euro in Parijs Nieuws
Nieuws

Davit Kiria (Team Holzken) wint KFCW Wereldtitel en 30.000 euro in Parijs

Davit Kiria (Team Holzken) wint KFCW Wereldtitel en 30.000 euro in Parijs

Team Holzken's Davit Kiria heeft de KFCW Wereldtitel Savate binnen gesleept in Parijs!

Dat Team Holzken top vechters heeft is bekend, dat het harde trainingsregime van Sjef Weber wederom zijn vruchten afgeworpen heeft is te zien in de top prestatie die Davit Kiria gisteren leverde voor de KFWC Wereld titel, en won hij maar liefst €30.000. Het KFWC toernooi werd gisteren 25 november gehouden in Parijs, Frankrijk.

Davit Kiria (Team Holzken) wint KFCW Wereldtitel en 30.000 euro in Parijs

Over KFWC

De KFWC Savate pro komt voort uit een Chinees-Franse samenwerking en is momenteel gericht op 8 gewichtscategorieën en is gereserveerd voor mannelijke atleten.
Er worden in 2017, 4-game-toernooien georganiseerd om de eerste houders van KFWC Savate Pro-titels te bepalen. De uiteindelijke winnaar van elke categorie ontvangt een bonus van € 30.000.

In december 2016 spraken Savate (China) en BKS over de BKS-projecten met betrekking tot de organisatie van professionele internationale wedstrijden in een ontwikkelings-, sportontwikkeling- en coachopleiding aan de Universiteit van Peking. gemengde vechtsporten en hun bereidheid om de Savate Pro te integreren. De delegatie van de Franse Federatie stelde voor om zich te laten inspireren door het Franse "Savate Pro Tour" -project en het te integreren in de Kung Fu World Cup (KFWC). Dit voorstel is gevalideerd en de eerste editie van de KFWC Savate Pro vond plaats in januari 2017 in de provincie Hunan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws