‘Dat was geen fucking bokswedstrijd’: UFC-vechtbaas over Mayweather vs. Logan Paul – Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Dat was geen fucking bokswedstrijd’: UFC-vechtbaas over Mayweather vs. Logan Paul

‘Dat was geen fucking bokswedstrijd’: UFC-vechtbaas over Mayweather vs. Logan Paul

Dat was geen fucking bokswedstrijd': UFC-vechtbaas over Mayweather vs. Logan Paul

Dana White laat niets over van de bokswedstrijd tussen legende Floyd Mayweather en YouTube-ster Logan Paul, sterker nog de UFC-vechtbaas vindt het maar helemaal niks.

Nadat Mayweather schijnbaar acht ronden met Paul speelde in Miami, was White er snel bij om zijn afkeer te uiten. Ook nam White alle volgens hem “domboos” in de maling, die geld betaalden om te kijken naar een in zijn ogen veredelde Circus voorstelling.

,,Dat was geen fucking bokswedstrijd”, zegt White maandag tegen UFC Arabia. ,,Zoals ik al eerder zei, er zal altijd een markt zijn voor dat soort dingen. Er zullen altijd mensen zijn die bereid zijn $ 50 neer te leggen om dat soort dingen te bekijken. Maar dit is zo ver weg van wat we als UFC doen.”

Wat een onzin

,,Denk hier eens over na stel je voor dat Kim Kardashian tegen Amanda Nunes (UFC-kampioen. red.) zou willen vechten. Hoe groot denk je dat die strijd zou zijn? Het zou enorm zijn. Het zou het grootste evenement ooit zijn, maar kom op jongens wat een onzin.”

White vervolgde: ,,Het is precies wat boksen altijd is geweest. Je creëert energie rond een gevecht waarbij je denkt ‘oh dit is spannend. Dan kijk je ernaar en dan zet je de tv uit en denk je ‘Ik heb gewoon nog een avond verspild, ik had naar buiten moeten gaan en iets doen anders.’ Ik wil niet dat mensen zich zo voelen als ze de tv uitzetten terwijl ze naar sommige van onze gevechten kijken”, sluit White af.

Bekijk ook

KIJKEN: UFC 264 Poirier vs McGregor 3 trailer gelanceerd

Er is een trailer vrijgegeven voor UFC 264, met als headliner het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page