Darren Till krijgt hoofdrol tijdens UFC Liverpool Nieuws
Nieuws

Darren Till krijgt hoofdrol tijdens UFC Liverpool

Darren Till krijgt hoofdrol tijdens UFC Liverpool

Liverpool's eigen Darren Till zal op 27 mei de UFC Fight Night-kaart aanvoeren!

De UFC heeft een verandering van plannen doorgevoerd voor 27 mei aanstaande. Na de eerste berichten dat er op die dag een Fight Night-kaart was gepland voor Dublin, Ierland, werd vrijdag officieel aangekondigd dat de UFC voor het eerst naar Liverpool, Engeland zal gaan.

Darren Till krijgt hoofdrol tijdens UFC Liverpool

Darren Till is bevestigd als de headliner

Echo Arena organiseert UFC Fight Night 130, en Liverpool's eigen Darren Till is bevestigd als de headliner. Een tegenstander voor Till moet nog worden aangekondigd. Er worden twee middleweight-gevechten gepland voor het evenement, met Tom Breese tegen Dan Kelly en Elias Theodorou tegen Trevor Smith.

Vechten voor de thuis fans

Till zal alle steun achter zich zal hebben in Liverpool, als hij dichter bij een titel gevecht komt. De 25-jarige komt uit een sensationele eerste ronde TKO op Donald Cerrone in UFC Gdansk afgelopen september, in wat was zijn eerste belangrijkste evenement plek in de UFC was. Een gerucht uit Brazilië gaf aan dat Till zou vechten tegen Jorge Masvidal, maar het management van Masvidal heeft dat al als vals afgedaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws