Daniel Zlatkov voetballer en Ronaldo lookalike vecht MMA partij op SFC6 Nieuws
Nieuws

Daniel Zlatkov voetballer en Ronaldo lookalike vecht MMA partij op SFC6

Daniel Zlatkov voetballer en Ronaldo lookalike vecht MMA partij op SFC6

Cross sports zijn hot waar MMA-ers gaan boksen lijken voetballers de volgende die de ring in willen stappen.

Zo blijkt dat op SFC6 (Spartacus Fighting Championships) wat gehouden wordt op 13 januari aanstaande het Bulgaarse cult idool, Cristiano Ronaldo lookalike, en prof voetballer Daniel Zlatkov een MMA partij zal vechten. Het werd duidelijk dat de eerste MMA tegenstander van Daniel Zlatkov waarmee hij zal worden geconfronteerd in de Octagon de zanger, acteur en gastheer van alle concerten en evenementen op Planet TV - Atanas Mihailov zal zijn. Nu zeggen de namen van beide heren ons als Nederlanders waarschijnlijk niets, maar in Bulgarije zijn dit twee culthelden.

Daniel Zlatkov voetballer en Ronaldo lookalike vecht MMA partij op SFC6

De strijd is onderdeel van Spartacus Fighting Championship / SFC 6.

De organisatie kondigde het sterren gevecht met trots aan; "Het is officieel Nasko Mikhailov is de vijand van Daniel Zlatkov (BG Ronaldo) op het Mega Event SFC6 op 13 januari in" Arena Armeec "schreven de organisatoren van het evenement hun officiële pagina op" Facebook ". "Kom om mij ondersteunen, ik zal vechten ​​in een professionele MMA strijd tegen de speler Daniel Zlatkov, ook bekend als de" Bulgaarse Ronaldo "van VIP Brother. Degenen die hem wilden minstens een keer willen zien neergaan zullen genieten van het kijken naar de uitzending. Nu is het jouw beurt! Ik zal mijn droom waarmaken! "Schreef Atanas Mihailov.

In het Oosten kan alles

Dat bekende sterren tegen elkaar in de ring stappen is niet vreemd in het voormalige oostblok. Zo vochten afgelopen december ook al een rapper en een film acteur tegen elkaar in Polen. Twee echte zwaargewichten, en waar de acteur won van de rapper die claimde een echte straat vechter te zijn. Zitten wij hier wel op te wachten denk je dan? Maar goed het event in Bulgarije lijkt goed georganiseerd te zijn. Nu afwachten wie er wint.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws