Dana White kondigt Conor McGregor's volgende gevecht aan in Las Vegas! Nieuws
Nieuws

Dana White kondigt Conor McGregor's volgende gevecht aan in Las Vegas!

Dana White kondigt Conor McGregor's volgende gevecht aan in Las Vegas!

Dana White zegt dat hij aan het einde van de week het main event van de UFC 219 voor Las Vegas bekend zal maken!

White zei dat McGregor's return in Vegas zal zijn, en misschien wel op 30 december, volgens Lance Pugmire, sport reporter van de LA times. Hoewel er geen officiële afspraak is gemaakt voor "Mystic Mac", heeft Dana White er alle vertrouwen in dat het volgende gevecht van de Ierse ster opnieuw zal plaatsvinden onder de felle lichten van Las Vegas, maar dan in een MMA partij. De UFC-president sluit niet uit dat Conor McGregor op UFC 219 zou kunnen verschijnen, die op 30 december in de T-Mobile Arena in Las Vegas plaatsvindt.

Nog geen zekerheid over tegenstander

Dana White maakte geen melding van een mogelijke tegenstander voor "McGregor". Nochtans, heeft hij in vorige interviews verklaard dat de huidige interim lichtgewichtkampioen Tony Ferguson de volgende zal zijn met een kans op de titel van McGregor.

McGregor gaat pas vechten als hij mede promotor wordt

Conor McGregor heeft in recente interviews heel duidelijk gemaakt, dat hij op zoek is naar een aandeel in de promotie van het event, voordat hij instemt met nieuwe gevechten in de UFC. Een trucje die hij van Floyd Mayweather heeft afgekeken, met zijn Mayweather Productions. McGregor's laatste optreden was op UFC 205 in New York, waar hij Eddie Alvarez knock-out sloeg, en daarmee de eerste vechter in de UFC historie werd die tegelijkertijd twee titels, in twee verschillende gewichtsklassen verdiende.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws