🎥 Vechtersbaas: 'Jake Paul krijgt klappen, let maar op' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 Vechtersbaas: ‘Jake Paul krijgt klappen, let maar op’

🎥 Vechtersbaas: ‘Jake Paul krijgt klappen, let maar op’

Dana White, UFC-baas en een van de meest succesvolste persoenen in de vechtsport wereld heeft geen goed woord over voor YouTuber Jake Paul. Laatstgenoemde is overgestapt naar het boksen waar hij 3 keer zegevierde, maar zijn tijd is snel op volgens White.

Als echte vechtersbaas is White er van overtuigd dat er genoeg ‘no-no’s’ rondlopen die met Paul de ring in willen. Echte vechters zien dit niet zitten en White zal nooit een van zijn actieve UFC-vechters tegenover de YouTuber zetten. ,,Ik zal nooit zakendoen met deze gasten, ik vraag me af hoelang het nog duurt voor Jake echt klappen gaat krijgen”, zegt White tegen Brett Okamoto.

Pannenkoek vechter

Ook is White er van overtuigd dat Paul beschermd wordt en nog geen echte tegenstanders tegenover zich heeft gehad. ,,Ze doen zeker hun best hem te beschermen, maar ik wil het nog wel eens zien wat er gebeurt als er een doorgewinterde knokker tegen hem staat. “

Niet alleen White is geen voorstander van het ‘Jake Paul’ verhaal. Sterker nog veel grote namen uit de sport vinden dat figuren als Paul de vechtsporten belachelijk maken.

Bekijk ook

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug

‘Rico tegen Jamal 4e gevecht gaat er komen!’ (video)

Er kloppen veel vechters aan die een kans willen tegen Rico

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page