Dana White: "Ik heb geen interesse in een Nate Diaz-gevecht" Nieuws
Nieuws

Dana White: "Ik heb geen interesse in een Nate Diaz-gevecht"

Dana White: "Ik heb geen interesse in een Nate Diaz-gevecht"
Dana White: "Ik heb geen interesse in een Nate Diaz-gevecht"

UFC 230 zou de terugkeer van Nate Diaz kenmerken op een uitstekende plek tegen mededinger Dustin Poirier. Dat gevecht kwam er echter niet vanwege een blessure bij Poirier. Maar daarvoor was Diaz routinematig aan het trollen op sociale media en zei dat hij niet wilde vechten, of erop stond dat het om een titelgevecht van 165 pond zou moeten gaan. UFC president Dana White was niet bepaalt onder de indruk, schrijft Bloodyelbow.

Geen interesse

"Ik ben niet geïnteresseerd in het opzetten van een Nate Diaz-gevecht totdat Diaz op het punt staat om ook daadwerkelijk te vechten. We bieden hem altijd vechtpartijen aan. We hebben deze jongen waarschijnlijk 50 gevechten aangeboden sinds hij met Conor vocht. Als hij echt klaar is om te vechten, moet hij ons dat laten weten."

"Diaz wilde vechten, we organiseerden een gevecht, we promoten het gevecht en meteen erna zegt Diaz dat hij niet meer wil vechten," legt White uit. "We hadden hier bij UFC iemand die een grote fan was van Nate Diaz, maar die is niet meer zo enthousiast als hij eerder was."

Nate Diaz geeft hoofdpijn

Ook Dustin Poirier heeft dezelfde bedenkingen over Diaz als White. In een interview een paar dagen geleden gaf hij te kennen dat het een "enorme hoofdpijn" was om te proberen de wedstrijd met Diaz te onderhandelen.

Nate Diaz heeft sinds zijn verlies in 2016 tegen Conor McGregor niet meer aan een gevecht deelgenomen. Zijn broer Nick kampt met dezelfde situatie en is sinds begin 2015 niet meer in de octagon gestapt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws