Dana White: George St-Pierre is wat mij betreft met pensioen Nieuws
Nieuws

Dana White: George St-Pierre is wat mij betreft met pensioen

Dana White: George St-Pierre is wat mij betreft met pensioen

Dana White: George St-Pierre is wat mij betreft met pensioen

St-Pierre heeft geen interesse om te vechten

"We hebben het gehad over een gevecht met ' St-Pierre.' Maar St-Pierre is met pensioen. Wat mij betreft is ' St-Pierre ' op dit moment met pensioen. Hij is niet geïnteresseerd om met iemand te vechten. "Zei White tijdens een recent interview met TSN.

4-mans toernooi kreeg geen doorgang

Toen hem werd gevraagd naar de geldigheid van een viermans-toernooi tussen Conor McGregor, Nate Diaz, Khabib Nurmagomedov en St-Pierre, verifieerde White niet, maar zei wel dat een gevecht tussen "Rush" en Nate werd voortgezet, maar de Frans-Canadees toonde geen interesse in een gevecht tegen Diaz.

St-Pierre ontkend pensioen

Hij was een paar weken geleden op de podcast van Ariel (Helwani) en op de podcast van Joe Rogan en tijdens een drie uur durend interview zei hij niet dat hij met pensioen was. In beide interviews legde hij uit waarom hij geen interesse had voor het Diaz-gevecht.

Als en wanneer St-Pierre terugkomt, moet de tegenstander iemand zijn die waardig genoeg is om iets aan zijn nalatenschap toe te voegen. En Diaz voldoet daar niet aan niet volgens St-Pierre.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws