VIDEO: Dana White gelooft niet dat Connor McGregor bij een bar gevecht betrokken was in Ierland! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Dana White gelooft niet dat Connor McGregor bij een bar gevecht betrokken was in Ierland!

VIDEO: Dana White gelooft niet dat Connor McGregor bij een bar gevecht betrokken was in Ierland!

UFC President Dana White gelooft geruchten uit Ierland niet, dat Conor McGregor naar verluidt een maffia lid sloeg tijdens een bar gevecht.

Maar als McGregor dat wel heeft gedaan, vertelde White vandaag aan verslaggevers zouden de problemen kunnen worden opgelost. “Dit kan geen goede zaak zijn voor Conor,” zei White dinsdag tijdens een media lunch op het hoofdkantoor van UFC. “Maar ik weet zeker dat het ook kan worden opgelost als het waar is”. Jake LaMotta’s broer sloeg ook ooit een maffia lid in elkaar, en zij kwamen er ook uit”.

McGregor heeft de afgelopen weken non-stop de krantenkoppen gehaald, en niet om redenen die te maken hebben met de achthoek. Meerdere rapporten beweerden dat een beroemde Ierse sport ster, één specifiek met de naam McGregor, zondagavond een man van rond de vijftig had geslagen die vermeende banden met de georganiseerde misdaad in Ierland heeft.

Dana White gelooft niet dat Connor McGregor bij een bar gevecht betrokken was in Ierland!

Banden met het Kinahan-kartel

Volgens de Irish Independent begon het incident toen de sport ster een jonge man probeerde aan te vallen, en de man van in de vijftig werd geslagen werd toen hij naar binnen stapte om in te grijpen. De sport ster werd uit de club gezet en snelde weg. Volgens het rapport bevindt de oudere man zich dicht bij de veroordeelde drugsdealer Graham ‘The Wig’ Whelan, een lid van het Kinahan-kartel, dat in verband is gebracht met een aanhoudende bendeoorlog in Dublin.

White zelf is geen onbekende voor de georganiseerde misdaad. Hij beweert dat hij naar Las Vegas verhuisde nadat hij werd bedreigd door medewerkers van de beruchte gangster Whitey Bulger. Maar White is sceptisch en dingen zijn net zo slecht als ze klinken met McGregor.

White gelooft de geruchten niet

“Ik denk niet dat het waar is, want als het waar zou zijn, zou het groot in de media uitgemeten zijn,” zei White. ‘Conor kan over straat lopen, en nu is het groot nieuws. Als dit waar was, zou ik gewoon moeten geloven dat het absoluut belachelijk zou zijn”. White verduidelijkte dat hij nog van de mensen van McGregor moest horen voor een officiële update van de situatie. Op dit moment probeert White nog steeds een nieuw contract uit te werken voor de grootste ster van de UFC. “Als het waar is, zullen we erachter komen,” zei White. “Ik kan niet al deze dingende hele dag uitzoeken. Als ze waar zijn, krijgen we het te horen, en dan gaan vandaar verder”.

De rapporten komen slechts enkele weken nadat McGregor de kooi bij Bellator 187 binnenkwam, en de veteraan MMA-scheidsrechter Marc Goddard, en een Bellator-medewerker aanviel. McGregor verontschuldigde zich later voor het incident.

 

Bekijk ook

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Rechercheurs die zijn moord onderzoeken

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! 'Ik sloop je'

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! ‘Ik sloop je’ (video)

Boksster Canelo is op zijn zachtst gezegd niet blij met Messi

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

UFC-icoon Khabib! ‘nooit meer vechten, dit is waarom’

Voor Khabib iis vechten al lang een

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page