DANA WHITE: ‘Eerste UFC Fight Island event eind juni’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / DANA WHITE: ‘Eerste UFC Fight Island event eind juni’

DANA WHITE: ‘Eerste UFC Fight Island event eind juni’

UFC President Dana White zegt dat we nog geen maand verwijderd zijn van Fight Island. Hij doet zijn uitspraak in de ‘Talk the Talk’ Podcast van de Britse bokspromotor Eddie Hearn.

Richt datum van UFC Fight Island is nu rond 27 juni, waar eerder 25 juli werd genoemd. De UFC en White hebben tot nu toe de locatie van het eiland geheim kunnen houden. “Het eerste gevecht op Fight Island zal waarschijnlijk rond 27 juni plaatsvinden, niet in juli, “zei White.

Gevecht al ingepland

Een aantal vechters staat al ingepland voor 27 juni. Zo zullen Dustin Poirier en Dan Hooker de headliner verzorgen. Ook een bantamgewicht wedstrijd tussen Aspen Ladd en Sara McMann staat al ingetekend. De UFC-president zei dat het opzetten van de locatie en de faciliteiten die nodig zijn voor het organiseren van evenementen grote druk veroorzaakt op zijn organisatie.

‘Laat me je vertellen over’ Fight Island ‘,’ vertelde hij Hearn. Fight Island ’is zo’n dure locatie, en zo overwacht en bijna onmogelijk lijkt om uit te voeren. Als je het hebt over vliegtuigen die mensen heen vliegen, mensen in quarantaine plaatsen etc. Lijkt het krankzinnig om dit zelfs maar te proberen. Maar ik beloof je, we zullen het doen en we zullen het voor elkaar krijgen.”

Goed voor de sport

“Ik geloof dat als ik dit doe, het de sport enorm zal helpen groeien. Het gaat financieel helpen en op veel verschillende manieren helpt het om de sport op te bouwen. Maar laat me je vertellen hoe moeilijk het is dit op te zetten. “

White’s veelgeprezen plannen voor Fight Island evenementen hebben tot de verbeelding gesproken van vechtfans. Er zijn handelsmerken aangevraagd, er is merchandise gelanceerd. Ook melden vechters al hun aankomende partijen op Fight Island uit te vechten. Als laatst genoemde locatie wordt het voormalige gevangenis eiland Alcatraz genoemd in de baai van San Francisco.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page