Dana White: Conor McGregor verliest titel als hij wacht met vechten tot september Nieuws
Nieuws

Dana White: Conor McGregor verliest titel als hij wacht met vechten tot september

Dana White: Conor McGregor verliest titel als hij wacht met vechten tot september

Ultimate Fighting Championship (UFC) president Dana White beweert dat Conor McGregor zijn titel zal verliezen!

McGregor won de 155-pond titel eerder in Nov. 2016. Hij heeft sindsdien geen actie gezien in de Octagon. In 2017 was McGregor gefocust op een "geldgevecht" met Floyd Mayweather. Dat gevecht werd betwist in een boksring. Als jij niet vecht in de UFC voor september zal hij van zijn lichtgewicht titel zal worden ontdaan als hij besluit niet te vechten. In oktober stond Tony Ferguson tegenover Kevin Lee om het voorlopige lichtgewichtkampioenschap te veroveren. Khabib Nurmagomedov maakte zijn terugkeer vorige maand en domineerde Edson Barboza. De twee lijken op het goede spoor te liggen voor een onbetwiste titelwedstrijd.

Youtube
Youtube

Dat is precies de richting waar White naar kijkt zoals hij het FOX Sports 1 na UFC Fight Night 124 vertelde

"Als hij (McGregor) in september terugkomt, is dat bijna twee jaar. Dat kan niet gebeuren. Het is niet eerlijk voor iedereen. Ik hou van Conor, respecteer Conor, hou van alles wat hij heeft gedaan voor dit bedrijf. Iedereen weet dat, ik zeg het altijd. (Maar) de titel zal moeten worden betwist of doorgegeven. Dan maar Khabib versus Tony; we werken nu aan dat gevecht. Als en wanneer Conor terugkomt, krijgt hij de eerste kans op de titel."

Tactiek van de verschroeide aarde

Gebruikt McGregor de tactiek van de verschroeide aarde? Met andere woorden probeert hij het gevecht te ontlopen, of is hij de boel aan het opwarmen om de boel dusdanig te frustreren dat men op slot zegt, dit is het dan? Of beter gezegd zal McGregor dit zeggen, met genoeg geld op de bank hoeft hij zijn leven lang de ring niet meer in om zijn brood te verdienen. Echter lijkt het ons onwaarschijnlijk dat de "Notorious" de ring niet meer zal betreden. Het wordt een spannend jaar voor de fans, echter moet McGregor oppassen dat hij zijn fans niet teleurstel en verliest door te lang weg te blijven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws