Dan examens Dim Mak Europe Nieuws
Nieuws

Dan examens Dim Mak Europe

Dan examens Dim Mak Europe

Dan examens Dim Mak Europe groot succes

Vandaag hebben in Utrecht een aantal leden van Dim Mak Europe het dan-examen afgelegd voor Kyushu Jitsu. Na een pittig theoretisch gedeelte volgde er nog een praktijkgedeelte. Alle deelnemers hebben het examen met succes afgelegd.

Dan examens Dim Mak Europe

Geslaagd voor de 2e dan Kyusho Jitsu

Geslaagd voor de 2e dan Kyusho Jitsu is Martin Zingel. Voor de 1e dan zijn geslaagd Pierre van Benthem, Stefan van Gestel en Jiewan Sewdoelaré. Allemaal van harte gefeliciteerd!

Over Dim Mak Europe

Dim Mak Europe is een bond waar men als school of individueel bij kan aansluiten. Dim Mak Europe heeft onder andere als doel om de krijgskunstenaars naar een hoger niveau te brengen in hun eigen krijgskunst door middel van het gebruikmaken van Kyusho Jitsu, Dim Mak en Qi Gong.

In iedere krijgskunstdiscipline zoals bijvoorbeeld Karate, Jiu Jitsu, Aikido, Hapkido enzovoorts is Dim Mak toe te passen. Bij Dim Mak Europe streeft men ernaar om met de kennis van Dim Mak de krijgskunstenaar (ongeacht welke krijgskunst) naar een hoger niveau te brengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws