Home / Nieuws / D-DAY: UFC-legendes in oorlogsfilm (video trailer)

D-DAY: UFC-legendes in oorlogsfilm (video trailer)

De nieuwste oorlogsfilm ‘D-Day’ bevat twee bekende MMA-vechters.

Geallieerde soldaten bestormen de stranden van Normandië tijdens de Tweede Wereldoorlog en luitenant-generaal Omar Bradley (Chuck Liddell) gaat het Lt. Col. James Rudder (Weston Cage Coppola), Sgt. Lommell (Jesse Kove) en Maj. Cleveland Lytle (Randy Couture) dat ze achter de vijandelijke linies gaan.

Zowel Liddell als Couture zijn twee van de meest bekende MMA-vechters ter wereld. Liddell was van april 2005 tot mei 2007 wereldkampioen lichtzwaargewicht bij de UFC, Couture was zowel wereldkampioen lichtzwaargewicht als zwaargewicht bij de UFC en daarmee de eerste UFC-vechter met titels in meerdere gewichtsklassen.

Spanning

Samen schitteren beide vechters als soldaten van het Amerikaanse leger in de film die gebaseerd is op een waar gebeurt verhaal. Wat op hen wacht is een voortdurend vuurgevecht als van de ene plaats naar de ander plaats op weg zijn terwijl ze probeerden de geheime wapens verborgen door Duitse soldaten op te sporen.

De film zal te zien zijn in de bioscoop en Video-On-Demand, maar ook via digitale platformen. D-DAY is het verhaal van een dappere groep dappere mannen tijdens oorlog en D-DAY.

Bekijk ook

Onvrede bij sporters en ouders Nederlandse Karateselectie KBN

Dat bij de Nationale Selectie en met name Cadetten

🎥 | JUST BEAT IT: Michael Jackson Moonwalked worstelaars knock-out

Wat had popidool Michael Jackson met vechtsporten?

🎥 | Muay Thai vs. Taekwondo gevecht eindigt in brute knock-out

Uit een video die recentelijk opdook uit Chengdu